Dolar 32,2745
%0.04
Euro 34,9853
%0.01
Altın 2.446,580
%0.01
Bist-100 10.173,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Korna çaldı diye silah çekti

Korna çaldı diye silah çekti

İzmir'de trafikte kendisine korna çalan motosikletliye silah çektiği iddiasıyla gözaltına alınan sürücü, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı Bu görüntüler sosyal medyada paylaşılınca...

  • Ege Postası
  • 02.12.2017 - 08:50

İzmir'in Bornova ilçesinde korna çaldığı için motosiklet sürücüsüne silah çeken sürücü Gökhan Cüneyt B., emniyete gidip teslim oldu.Adliye sevk edilen şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İddiaya göre olay iki gün önce Ankara Caddesinde meydana geldi.Motosikleti ile giden bir sürücü önünde otomobile korna çaldı. Aracından inen Bursa Osmangazi İlçesinde galericilik yapan bir çocuk babası 41 yaşındaki  Gökhan Cüneyt B., silahını çekip, motosiklet sürücüsünü tehdit edip, kaskına vurdu. Ardından da otomobiline binip gitti. Bu anlar motosiklet sürücüsünün kaskında bulunan kask kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Silah çeken kişinin görüntülerini sosyal medyada paylaşması üzerine İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı  Müracat ve Suçüstü Savcılığı  şüpheli hakkında soruşturma başlattı. 

Savcılığın soruşturma başlatmasının ardından, harekete geçen İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri çalışma başlattı.Görüntüleri inceleyen ekipler, otomobil sürücüsünün  Bursa'nın Osmangazi  ilçesinde oturan ve galericilik yapan Gökhan Cüneyt B.,  olduğunu belirledi. Galericilik yapan Gökhan Cüneyt B., Asayiş Şube Gasp Büro Amirliğine gidip, görüntülerde olan kişinin kendisi olduğunu belirtip teslim oldu. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Gökhan Cüneyt B., adliyeye sevk edildi.  Olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısı, şüpheliyi tutuklama istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk etti. 

İzmir 4. Sulh Ceza Hakimliğinde avukatı Tuğce Tokatlı ile birlikte ifade veren Gökhan Cüneyt B., olayın olduğu gün araç alım satımı için Aydın'ın Kuşadası İİlçesi'ne  gittiğini, sağ tarafta kaza yapan bir araç ile yolda yaralı bir kişinin yattığını ve kıvrandığını görünce yardım etmek için aracını sağa doğru çektiğini, arkasından gelen motosiklet sürücüsünü fark ettiğini, yardım etmek için aracının hızını yavaşlattığını, korna çaldığını ve el kol hareketi yaptığını,kendisine durması için işaret yaptığını, durmayınca da kendisinin aracını durdurup  indiğini ve motosiklet sürücüsünü durdurduğunu, amacının yaralı bir insana yardım etmek olduğunu belirtip, tutuksuz yargılanmak  üzere serbest bırakılmasını istedi. 

Avukat Tuğce Tokatlı'da müvekkilinin amacının yaralı bir insana yardım etmek olduğunu, motosiklet sürücüsünün el kol hareketleri yaptığını,müvekkilinin haksız tahrik yapıldığını ve trafik güvenliğinin tehlikeye sokulduğu için bu şekilde hareket ettiğini, sabit ikametgahı sahibi olduğunu,tutuksuz yargılanmasını talep etti. 

Sulh Ceza Hakimi, her ne kadar Cumhuriyet Savcısının tutuklama talebiyle sevk ettiği şüphelinin, oturduğu  adresteki karakola her ayın 15'inde  ayda bir kez imza atma şartı ile adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. Hakim, şüphelinin yüzüne karşı da bir defa dahi imza atmaya gitmediği  taktirde tutuklanacağını söyledi. (Karataş Haber Ajansı)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.