Dolar 32,5190
%-0.09
Euro 34,7930
%-0.21
Altın 2.421,330
%-0.36
Bist-100 9.748,00
%1.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Korkunç infaz

Korkunç infaz

İZMİR'in Seferihisar İlçesi'nde, yol kenarındaki tarlada erkek cesedi bulundu. Yunus Karadeniz'e ait olduğu tespit edilen cesetle ilgili cinayet şüphesiyle gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

  • Ege Postası
  • 15.09.2014 - 09:12
Olay, öğle saatlerinde Ürkmez mahallesi Kavaklıdere yolu üzerindeki tarlada meydana geldi. Tarlada bir erkeğin hareketsiz yattığını görenler durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ve sağlık ekipleriyle birlikte yaptığı incelemede tarladaki kişinin hayatını kaybetmiş olduğunu belirledi. Yapılan inceleme sonunda cesedin Ürkmez mahallesinde berberlik yapan Yunus Karadeniz'e (48) ait olduğunu belirlendi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler, Karadeniz'in en son Bengiler mahallesindeki Mahmut Ü.'ye ait eve girerken görüldüğünü belirledi. Bunun üzerine jandarma ekipleri, Mahmut Ü.'nün eşi Yasemin Ü.'yü gözaltına aldı. Yasemin Ü.'nün jandarma karakolunda alınan ifadesi doğrultusunda eşi ve Mahmut Ü. ve kayınpederi Yaşar Ü., gözaltına alındı. İfadeleri tamamlanan Yasemin Ü., kayınpederi Yaşar Ü. ve oğlu Mahmut Ü. tutuklandı. Yapılan incelemenin ardından Yunus Karadeniz'in cesedi ise kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.