Dolar 32,3749
%0.18
Euro 35,0165
%-0.14
Altın 2.325,460
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konaklı kadınlar başarılarıyla göz doldurdu

Konaklı kadınlar başarılarıyla göz doldurdu

Konak Belediyesi’nin vitray ve mozaik kursuna katılan 16 kursiyerin açtığı yılsonu sergisi büyük beğeni topladı. Renkli camların birleşmesiyle oluşturulan eserler usta sanatçıları aratmadı.

  • Ege Postası
  • 26.06.2015 - 10:54
Konak Belediyesi kültür ve semt merkezlerinde açtığı kurslarla binlerce kişiye içindeki sanat yeteneğini ortaya çıkarma fırsatı sunuyor. Yıl boyunca aldıkları eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerler, ortaya çıkardıkları eserleri açılan yılsonu sergileriyle görücüye çıkarıyor. Son olarak Güzelyalı Kültür Merkezi’nde vitray ve mozaik eğitimi alan 16 kursiyer çalışmalarını Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi’nde açılan sergide görücüye çıkardı. . Renkli camların birleşmesiyle oluşturulan birbirinden güzel 40 vitray ve mozaik eserlerden oluşan sergi yoğun ilgi gördü. Serginin açılış törenine kursiyerler, yakınları ve çok sayıda davetli katıldı. 

KURSİYERLERDEN PROFESYONEL BAŞARI
Vitray ve mozaik alanındaki 33 yıllık deneyimini 6 yıldır Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi’nde açılan kursa katılanlarla paylaşan Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Cam Seramik Bölümü Öğretim Görevlisi Gülşen Alemdar, verimli bir yıl geçirdiklerini ve kursiyerlerin kısa sürede elde ettikleri başarılarıyla göz doldurduğunu söyledi. Kurs dönemi boyunca güzel bir birliktelik yakaladıklarını kaydeden Alemdar, “İlk başlarda camdan korkan kursiyerler zaman içinde cama hükmetmeyi öğrendi. İstekle, sevgiyle ve özveriyle çalışarak ortaya muhteşem eserler çıkarttılar. Eminim ziyaretçiler büyük keyif alacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.