Dolar 32,2207
%0.06
Euro 35,0509
%0.13
Altın 2.502,370
%0.07
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak’ın Veteranları zirve yolunda

Konak’ın Veteranları zirve yolunda

Konak Belediyesi Veteran Basketbol takımı zirveye doğru hızlı adımlarla ilerliyor. 40 yaş ve üzeri 15 kişiden oluşan takım Konak’ın veteran gücünü Avrupa’da göstermeye hazırlanıyor.

  • Ege Postası
  • 09.12.2012 - 09:19
İZMİR- 15 yıllık dostluklarını basketbolla bütünleştirerek başarıdan başarıya koşan Konak Belediyesi Veteran Basketbolcular, dostlukları ve basketbol deneyimlerini birleştirerek hedeflerini yüksek tutuyor.

     Son olarak 1. Rauf Denktaş Veteranlar Basketbol Turnuvası’na katılmak üzere Tevfik Fikret Lisesi’nin spor salonunda antrenman yapan 15 veteran sporcu, rakip tanımadıklarını ifade etti. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın Tevfik Fikret Lisesi’ndeki antrenmana yaptığı ziyarette basketbolcular, Tartan’ın verdiği moral ve destekle Kıbrıs’a uğurlanmışlardı. Veteranlar Başkan Tartan’ı kendilerine yakın hissetmenin verdiği mutluluk ve moralle teşekküre istinaden kendisine takım forması ve plaket hediye etmişlerdi.

      Konaklı Veteranlar Avrupa yolcusu

 Konak Belediyesi Veteran Basketbol Takımı, Kıbrıs’ta gerçekleştirilen 1. Rauf Denktaş Veteranlar Basketbol Turnuvası’ndan 3’üncülük ile döndü. Önümüzdeki sene Atina’da yapılacak olan 2013 Avrupa Veteranlar Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar. Takım, bu başarılarında desteklerini esirgemeyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

    Sporcularımızı Konak Belediyesi olarak her zaman gönülden desteklediklerini belirten Başkan Tartan ise “Veteran basketbol takımımızı başarılarından dolayı yürekten kutluyorum. Avrupa’da da Konak Veteran Basketbol takımının daha iyi dereceler alarak döneceklerine inanıyorum” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.