Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak'tan hoşgeldin bebek hizmeti

Konak'tan hoşgeldin bebek hizmeti

Vatandaşın iyi gününde de, kötü gününde de her daim yanında olmayı sürdüren Konak Belediyesi’nin ‘Hoşgeldin Bebek’ hizmeti yeni doğum yapmış annelere ulaşmaya devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 30.07.2016 - 10:36

Evlerinde ziyaret edilen taze anne ve babalara hayata gözlerini yeni açmış bebekleri için ilk hediyeleri Konak Belediyesi’nce veriliyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe sınırlarında doğan her bebek evinde ziyaret edilerek doğumdan sonra ilk ihtiyaçlarını içinde barındıran ‘Hoşgeldin Bebek’ çantası hediye ediliyor. Armağan edilen çantada bebekler için, zıbın takımı, biberon, emzik, ıslak mendil, şampuan, bez gibi ilk etapta gerekli olabilecek tüm malzemeler yer alıyor. Çocuk sevinci yaşayan anne ve babaların en mutlu günlerinde onlara dost eli uzatan Konak Belediyesi, 2016 yılı içinde dünyaya gelen 171 bebeğe ‘Hoşgeldin’ armağanını ulaştırdı.

İLK HEDİYELERİ

Dünyaya gözlerini açan bebekleri ve anne-babalarını ziyaret eden Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü çalışanları, Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın iyi dileklerini ve kutlamalarını ilettikten sonra içinde minik bebeklerinin ilk ihtiyaçlarını karşılayacak malzemelerin yer aldığı çantayı hediye ediyor. Son olarak Çakır ailesini ziyaret eden ekipler, üçüncü çocuklarını kucaklarına alan genç çifte ‘Hoşgeldin Bebek’ çantası armağan etti. Esilanur adını verdikleri minik bebeğe ‘hoşgeldin’ diyerek ilk hediyesini sunan ekipler daha sonra Söğüt ailesini ziyaret etti. 3 yaşındaki oğulları Jirhat’ın ardından ikinci oğullarını kucağına almanın mutluluğunu yaşayan Söğüt çifti de hediyeler için Konak Belediyesi’ne teşekkür etti. Anne Semra Söğüt, henüz 4 günlük olan oğlunun ilk hediyesinin Konak Belediyesi’nden geldiğini belirterek, duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.