Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak'ta mahalleli anlatıyor sorunlar çözülüyor

Konak'ta mahalleli anlatıyor sorunlar çözülüyor

Seçildiği günden itibaren her fırsatta vatandaşlarla biraraya gelerek onların sıkıntılarını birebir kendilerinden dinleyen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, bu kez Güzelyalı semti sakinlerini konuk etti.

  • Ege Postası
  • 20.12.2014 - 09:45
Seçildiği günden itibaren her fırsatta vatandaşlarla biraraya gelerek onların sıkıntılarını birebir kendilerinden dinleyen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, bu kez Güzelyalı semti sakinlerini konuk etti. Güzelyalı Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Sabri Özazar ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Başkan Pekdaş, İzmir'in en nezih semtlerinden biri olan Güzelyalı'ya yönelik yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 
SIRADA GÜZELYALI VAR
Vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dikkate alarak proje ürettiklerini kaydeden Pekdaş, ilkini Alsancak'ta başlattıkları mahalle toplantılarının devamını Güzelyalı semtinde düzenlemek istediklerini söyledi. Birçok kamu kurumundan temsilcinin de yer aldığı toplantılar sayesinde mahalle halkının sorunlarını dile getirme fırsatı bulduğunu belirten Başkan Pekdaş,  "Güzalyalı'da mahalleli, esnaf hepimiz bir araya gelelim, herkes derdini anlatsın. Bunu Alsancak’ta yaptık ve güzel sonuçlar aldık. Mahallede yaşayanları birebir dinlememiz iyi oluyor.  Anlatmak, dertleri paylaşmak çok önemli" dedi.
 
PROJE ÖNERDİLER
Keyifli geçen görüşmeden oldukça memnun kaldıklarını dile getiren Dernek Başkanı Sabri Özazar ise ilk kez bu kadar rahat bir şekilde sorunlarını dile getirme fırsatı bulduklarını söyledi. Başkan Pekdaş'ın mahalle toplantılarını semtlerinde gerçekleştirme önerisine olumlu yanıt verdiklerini belirten Özazar, "Biz bugün buraya şikayet etmeye değil, Güzelyalılıların isteklerini anlatmaya geldik. Yapmak istediğimiz sosyal projeler var ve her zaman işbirliğine hazırız" diye konuştu. Toplantı sonunda Özazar, Güzelyalı’da yapılmasını istedikleri öneri projeleri içeren dosyayı Başkan Pekdaş’a teslim etti.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.