Dolar 32,5901
%0.36
Euro 34,8646
%0.38
Altın 2.502,700
%0.73
Bist-100 9.684,00
%1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak standı yoğun ilgi gördü

Konak standı yoğun ilgi gördü

Bu yıl 83. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yerini alan Konak Belediyesi’nin 152 metrekarelik alana kurulu standı, hem modern tasarımıyla hem de üreten kadın, sokak ve Gezi ruhu temalarıyla ziyaretçilerden tam not aldı.

  • Ege Postası
  • 30.08.2014 - 11:14
İZMİR-Konak Belediyesi’nin İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (İEF) açtığı stant ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Tasarımı ve büyüklüğüyle dikkat çeken standı gezenler hem keyifli zaman geçirdi hem de yerel yönetimlerden beklentilerini ve taleplerini dile getirme fırsatı buldu. 2 No’lu holde kurulan standa gelen konukları girişte Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş karşıladı. Ziyaretçilerle tek tek ilgilenen Başkan Pekdaş, konuklara günün anısına birer saksı çiçeği armağan etti.

BU YIL ÇOK CANLI

İzmir Fuar'ın Konak sınırları içinde kurulu olmasının kendileri için iyi bir şans ve onur olduğunu dile getiren Başkan Pekdaş, “Konak Belediyesi olarak İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yerimizi aldık. Burada belediye olarak yaptığımız hizmetleri anlatıyor, kısa zamanda neler yaptığımızı ve neler yapacağımızı gösteriyoruz. Konak’ta Konaklılarla birlikte neler yapabileceğimizi de hayal etmek istiyoruz. Çok canlı bir fuar süreci bizleri bekliyor. Katılımcılığı burada da hayata geçirelim. Bütün hemşerilerimizi, başta Konak Belediyesi standı olmak üzere tüm fuarı gezmeye davet ediyorum. Gelsinler hem bize öneriler sunsunlar, hem de keyifli bir gün geçirsinler” dedi.

FUAR HATIRASI

Siyasetçilerden akademisyenlere kadar pek çok ismin ziyaret ettiği Konak Belediyesi standını gezenler arasında Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ve Malatya Hekimhan İlçe Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları’nın bulunduğu çok sayıda isim yer aldı. Başkan Pekdaş, konuklarını bizzat kendisi ağırlayarak, fuar hatırası olarak hazırlanan panoda hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

ÖNCE AĞIRLADI, SONRA AĞIRLANDI

Fuardaki diğer stantları da gezen Pekdaş, konuk iller Diyarbakır ve Malatya’nın stantlarını ziyaret etti. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin standında Malatya Büyükşehir Vali Yardımcısı Mehmet Özer ve ilçe belediye başkanları tarafından ağırlanan Pekdaş’a Dağanşehir’in içli köftesi başta olmak üzere, yörenin vazgeçilmezi kuru kayısı, kuru dut, ceviz, pestil gibi pek çok lezzet ikram edildi. Daha sonra Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret eden Başkan Pekdaş, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Gültan Kışanak tarafından karşılandı. İzmir Valisi Mustafa Toprak’ın da yer aldığı ziyarette Kışanak’la Başkan Pekdaş kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbetin ardından birlikte Dicle Üniversitesi’nin geleneksel el sanatları standında eğitmen eşliğinde ebru çalışması yapan iki kadın belediye başkanı siyasette olduğu gibi sanatta da başarılı olduklarını gösterdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.