Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'nun randevu çıkışına Delican tepkisi

Kocaoğlu'nun randevu çıkışına Delican tepkisi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun İzmir'e stat yapımı için Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'tan 6 aydır randevu alamadığını söylemesine, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican tepki gösterdi. Delican, “Aynı yere hizmet ederken germeye gerek yok. Oturup konuşmak var. Bu şekilde gerginlik çıkartmaya kimsenin hakkı yok. Bakanlığın kastı yok. Gerekli zaman dilimi denk gelmemiştir. Bunu şikayet olarak dile getirmek bana göre nezaket dışı” dedi.

  • Ege Postası
  • 23.09.2014 - 13:01
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun EBSO'da katıldığı toplantıda, İzmir'deki stat projeleri için Bakan Çağatay Kılıç'a yönelik, "Ben 6 aydır Spor Bakanından randevu alamadım. Her gün arıyorum. Ben İzmir Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Bu ayıp da bana yeter. Ne müsteşarından ne bakanından. Çok meşgul. Yurtdışında. 5 dakika konuşacağım, çıkacağım, gideceğim arkadaş. 6 aydır randevu alamadım" şeklindeki sözleri, AK Parti'de tepkiyle karşılandı.

DELİCAN: NEZAKET DIŞI
Göreve başladığı günden bu yana kent için 'istişare' mesajları veren AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, Kocaoğlu’nun ‘randevu’ çıkışını şu sözlerle değerlendirdi; “İzmir’de hep beraber görüşürüz otururuz konuşuruz.  İzmir’le ilgili bir konu bu. Bakan’a da gider görüşürüz, aktarırız. İzmir olarak tek bir yere yumruk basılsın ki ondan sonra bu işler hep birlikte çözülsün. ‘Yok ben alamadım, yok edemedim’ demekle olmaz. Daha önce kendisi her istediği randevuyu aldı.  İzmir’le ilgili olan her konuda iktidar olarak muhalefetinde yerelinde iş yapanın yanında olduk. Kocaoğlu’nun çıkışını anlamlandıramadım. Resmi olarak aynı yere hizmet ediyoruz. Aynı yere hizmet ederken germeye gerek yok. Oturup konuşmak var. Bu şekilde gerginlik çıkartmaya kimsenin hakkı yok. Bakanlığın kastı yok. Gerekli zaman dilimi denk gelmemiştir. Bunu şikayet olarak dile getirmek bana göre nezaket dışı.”
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.