Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'nu etkileyen TAKEV ziyareti

Kocaoğlu'nu etkileyen TAKEV ziyareti

84. İEF'de açılan TAKEV Standında ödüllü bilimsel projelerinin sunumunu yapan TAKEV Öğrencilerini, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ziyaret etti. TAKEV Öğrencilerinin görme özürlüler için geliştirdiği sensörlü gözlüğü deneyen Başkan, buluşu yapan öğrencileri kutladı.

  • Ege Postası
  • 02.09.2015 - 13:47
TAKEV Okulları ve Beyaz Balon Anaokulları'nda uygulanan bilim temelli eğitim uygulamaları , 84. İzmir Enternasyonel Fuarı'nda ziyaretçilerle buluşuyor. Öğrencilerin ziyaretçilerin hayranlığını kazanan projelerini yakından incelemek amacıyla TAKEV Okullarının standını ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kendisine yapılan sunumun ardından şaşkınlığını ve beğenisini dile getirdi.

Dünya çapında bir yarışmada birincilik elde eden TAKEV Lisesi öğrencileri Giray Erol ve Eren İlbi'nin görme özürlüler için geliştirdiği sensörlü gözlüğü bizzat deneyen Başkan, “Öğrencilerin geliştirdiği bilimsel projelerden özellikle de sensörlü gözlükten çok etkilendim. Gençlerle gurur duyuyorum. İEF'nin konseptini Eğitim olarak belirlemekle ne kadar doğru bir karar aldığımızı bugün bir kez daha gördüm. Böylesine değerli projeleri ve eğitimde çığır açan uygulamaları İzmirliyle buluşturmuş olduk" dedi.



Standda gösteriler yapan ödüllü RoboTAKEV'in yeteneklerini izleyen ayrıca öğrencilerin yaptığı “Radyasyonla ilgili bildiklerinizi unutun" konulu sunumu dinleyen Aziz Kocaoğlu, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.