Dolar 32,5910
%0.36
Euro 34,8187
%0.25
Altın 2.497,710
%0.53
Bist-100 9.446,00
%-0.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu’ndan sonuçlara yönelik ilk değerlendirme

Kocaoğlu’ndan sonuçlara yönelik ilk değerlendirme

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Aziz Kocaoğlu, oyların sayılmasının ardından partisinin il binasına geldi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu önseçime davet eden Kocaoğlu, “Genel Başkanımız konuğumuzdu. Yüzde 90-95 oranında bir oy aldı. İzmir güzelce ev sahipliğini yaptı” dedi. Kocaoğlu’ndan sonuçlara yönelik

  • Ege Postası
  • 29.03.2015 - 22:58
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu önseçime davet eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Azzi Kocaoğlu, oyların sayılmasının ardından partisinin il binasına geldi. Basına açıklamada bulunan Kocaoğlu, uzun yıllar sonra önseçim heyecanının yaşandığını belirterek, “ Bütün aday adayı arkadaşlarımızı kutluyorum. Centilmence bir süreç yaşandı.Genel Başkanımız konuğumuzdu. Yüzde 90-95 oranında bir oy aldı. İzmir güzelce ev sahipliğini yaptı” dedi.

GENEL SEÇİM PROVASI
Seçilen seçilmeyen tüm isimlerle genel seçim sürecinde birlik beraberlik içinde,  Kılıçdaroğlu’nu 7 Haziran’da Başbakan yapmak için çalışacaklarını söyleyen Kocaoğlu, partinin önseçim kararı almasının İzmir Örgütü’ne dinamizm getirdiğini söyledi. Kocaoğlu, Tüm aday adayları ve yakınları kapı kapı dolaştı. En ücra köylere gittiler. Adeta genel seçimin provası oldu” dedi.
Sandığa katılım oranını değerlendiren Kocaoğlu, “ Uzun yıllar sonra yapıldı. Dışarıda olan üyelerimiz vardı. Mazereti olanlar vardı. Değerlendirmeler olacaktır” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.