Dolar 32,5670
%0.17
Euro 34,7793
%0.33
Altın 2.413,600
%-0.79
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu, kadroda yeniden rotasyona gitti

Kocaoğlu, kadroda yeniden rotasyona gitti

​Yerel seçimlerin ardından çalışma kadrosunda değişikliğe giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndan yeni bir rotasyon hamlesi daha geldi. Ankara’nın Çankaya Belediyesi’nden transfer edilen ve Fen İşleri Daire Başkanı olan Buğra Gökçe, eski görevine geri döndü. Gökçe, Altyapı Hizmetleri Daire Başkanlığı görevine de vekaleten devam edecek.

  • Ege Postası
  • 22.08.2014 - 15:12
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Bütünşehir Yasası ile birlikte kadrosunda rotasyona giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeni A Takımı’nda bir kez daha değişiklik yapma kararı aldı. Yerel seçimlerin ardından Çankaya Belediyesi’nden İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne transfer olan ve halen Altyapı Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevini üstlenen Dr. Buğra Gökçe yeniden ilk görev pozisyonu olan Fen işleri Dairesi Başkanlığı’na getirildi.
 
KOCAOĞLU’NDAN YENİ ROTASYON HAMLESİ
Yerel seçimlerin tamamlanması ile birlikte geçtiğimiz bahar aylarında bürokrat kadrosunda köklü değişikliklere giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndan flaş bir atama kararı daha geldi. Mayıs ayının başında Çankaya Belediyesi'nden geçen dönem Başkan Yardımcılığı görevi üstlenen Buğra Gökçe’yi transfer eden Başkan Kocaoğlu, kendisini yeniden Fen İşleri Dairesi’nin başına getirdi.


 
GÖKÇE YENİDEN FEN İŞLERİ DAİRESİNİN BAŞINA GEÇTİ
Görev yaptığı kısa sürenin ardından Altyapı Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na atanan Dr. Buğra Gökçe’nin yerine Ayşen Kalpaklı Fen İşleri Dairesi’nin başına getirilmişti. Yapılan son değişiklikle birlikte, Ayşen Kalpaklı vekaleten Makine ve Elektrik Şube Müdürlüğü’ne getirilirken, Altyapı Hizmetleri Dairesi Başkanlığı yapan Buğra Gökçe ise yeniden Fen İşleri Dairesi’nin başına geçti. Altyapı Hizmetleri’ndeki görevine vekaleten devam edecek olan Gökçe’nin eski koltuğuna dönmesiyle birlikte, Fen İşleri Dairesi Eski Başkanı Ayşen Kalpaklı da senelik izne ayrıldı.    
 
ÇANKAYA’DAN TRANSFER YAĞMURU YAŞANMIŞTI
Daha önce Çankaya Belediyesi'nden transfer ettiği Dr. Buğra Gökçe, Funda Erkal Öztürk ve Dr. Aytuğ Balcıoğlu'nun ardından son olarak Eski Çankaya Belediye Başkanı CHP'li Bülent Tanık, geçtiğimiz aylarda Başkan Kocaoğlu'nun başdanışmanı olmuştu.
 
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.