Dolar 32,5494
%0.11
Euro 34,8894
%0.65
Altın 2.430,540
%-0.09
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu CHP'lileri yine kızdıracak!

Kocaoğlu CHP'lileri yine kızdıracak!

Başbakanlık Ofisi açılışı ve miting için İzmir'e gelen Başbakan Davutoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Davutoğlu'nu Kocaoğlu karşıladı. Karşılama sırasında çekilen ve Sosyal Medya’ya düşen fotoğraf CHP’lileri yine kızdıracak gibi görünüyor.

  • Ege Postası
  • 24.05.2015 - 16:49
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- 2 hafta önce İzmir'de toplu açılış törenine katılan ve ardından miting gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'deki temaslarında bir ilke imza atmıştı. Başbakanlığı döneminde defalarca geldiği İzmir’de Büyükşehir Belediyesi’ni hiç ziyaret etmeyen Erdoğan, Cumhurbaşkanı sıfatıyla ilk kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na ziyaret etmiş ve Başkan Aziz Kocaoğlu’nu makam koltuğuna oturmuştu işte bu fotoğraf sosyal medyada Kocaoğlu'nun partilileri tarafından tepki almıştı. 

KOCAOĞLU TEŞEKKÜR, İZMİRLİLER LİNÇ ETMİŞTİ
Aziz Kocaoğlu da Erdoğan'a İzmirliler adına teşekkür etmişti. Bu ziyaretten sonra ise CHP'liler Kocaoğlu'na karşı linç kampanyası başlatmış ve sosyal medya üzerinden eleştiriler yöneltmişti.

BU KEZ DE DAVUTOĞLU'NDAN ZİYARET
Başbakan Ahmet Davutoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kapıda karşıladı. Başbakan Davutoğlu ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu karşılamasında sosyal medyaya düşen fotoğraf CHP’lilerden tepki alacak gibi.Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Başbakan Davutoğlu'nu karşılama sırasında eğilerek selamlaması "tepkiyle karşılanacak görüntüyü" ortataya çıkardı.  

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.