Dolar 32,6188
%0.44
Euro 34,7266
%-0.02
Altın 2.514,770
%1.22
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kızlar Kahvesi Bornova Belediyesi ile hayat buldu

Kızlar Kahvesi Bornova Belediyesi ile hayat buldu

Bornova Belediyesi, kent kültüründe 40 yılı aşkın bir süredir özel bir yere sahip olan Kızlar Kahvesi’ni vatandaşlardan gelen talep üzerine yeniden hizmete açtı. Yenilenen haliyle Bornova Belediyesi kuruluşu olan İZBAŞ tarafından işletilen mekan, aile çay bahçesi tarzıyla Büyük Park içerisinde yeniden hizmet vermeye başladı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Belediyeye ait sosyal tesisleri özellikle ailerin rahatça gelebilecekleri mekanlar haline dönüştürmeyi hedeflediklerini söyledi

  • Ege Postası
  • 29.06.2015 - 09:46
İZMİR - Uzun yıllardır Bornovalıların uğrak yerlerinden olan, pek çok filmde çekim mekanı olarak kullanılan, köşe yazılarına konu edilen Kızlar Kahvesi, Bornova Belediyesi tarafından yenilenerek hizmete açıldı. Artık Bornova Belediyesi’ne ait İZBAŞ tarafından işletilen mekan, eski tarzıyla yine aile çay bahçesi olarak Büyük Park içerisindeki yerini aldı.
 
Baştan aşağı yenilendi
 
Çevre düzenlemesi de yapılan mekanın bahçesine hem yağmur, hem de güneşten korunmak amacıyla gölgelikler konuldu. Çatısı, mutfağı ve tuvaletleri baştan aşağı yenilendi. Masaları ve sandalyeleri değiştirildi. Bornovalıların yanısıra yıllarca üniversite öğrencilerinin de zaman geçirdiği Kızlar Kahvesi’nin menüsü de cazip hale getirildi. Zenginleşen menüde fiyatlar düşük tutuldu.
 
Vatandaş istedi, yaptık
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kent kültüründe 40 yılı aşkın bir süredir özel bir yer tutan Kızlar Kahvesi’ni vatandaşlardan gelen talep üzerine açtıklarına dikkat çekti. Belediyeye ait sosyal tesisleri özellikle ailelerin rahatça gelebilecekleri mekanlar haline dönüştürmeyi amaçladıklarını belirten Başkan Atila, “Mülkü Belediyemize ait olan Kızlar Kahvesi’ni başka bir şekilde değerlendirmek istemedik. Vatandaşlarımızın isteği üzerine aynı isimle bu kez Belediye işletmesi olarak hizmete açtık. Özellikle kadınlarımız ve aileler gönül rahatlığıyla buraya gelebilirler” diye konuştu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.