Dolar 32,2358
%-0.02
Euro 34,7822
%-0.05
Altın 2.442,480
%0.41
Bist-100 10.269,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kış ortasında yazı yaşadılar

Kış ortasında yazı yaşadılar

Bodrum'da yüzünü gösteren güneşli hava, kış mevsiminde yazdan kalma bir gün yaşattı. Kimileri sahildeki kafelerde oturup yürüyüş yaparken, kimileri de denize girmenin keyfini yaşadı.

  • Ege Postası
  • 01.02.2016 - 11:17
Yurdun büyük bir bölümünde soğuk ve yağışlı hava etkili olurken, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yazdan kalma bir gün yaşandı. Güneşte hissedilen sıcaklık 24 dereceye kadar ulaşırken, İzmir'den tatile gelen Baran Demirok ve kızı 4 yaşındaki Sade Demirok denizin keyfini çıkardı. Kış mevsiminde deniz keyfi yaşayan Demirok, "Yılın bu dönemlerinde Bodrum'a geliyorum. Kış aylarında Bodrum'a geldikçe denize girmeye özen gösteriyorum.



Bu kez 4 yaşındaki kızımla birlikte üşümeden denize girdik" dedi. Kimi Bodrumlular ve tatilciler de sahildeki kafeteryalarda kısa kollu tişörtlerle oturdu, çocuklar deniz kenarında ayaklarını denize sokarak oyun oynadı. Bazı vatandaşlar da Cumhuriyet Caddesi sahilinde ve Barlar Sokağı'nda yürüyüş yaptı. Meteoroloji yetkilileri tarafından haftaya yağmurla başlayacak olan Bodrum'da, salı günü yeniden güneş açacağı belirtildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.