Dolar 32,2656
%0.2
Euro 35,0747
%0.19
Altın 2.524,920
%0.97
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu’nun mesajı sonrası İzmir il başkanlığı harekete geçti: İlçe başkanlarından ne istendi'

Kılıçdaroğlu’nun mesajı sonrası İzmir il başkanlığı harekete geçti: İlçe başkanlarından ne istendi'

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’deki mesaisinde il yönetimi ve ilçe başkanlarına, “İzmir’de belediyelerimiz başarılı çalışmalara imza atıyor. Bu çalışmaları vatandaşa anlatın” mesajı sonrası il başkanlığı harekete geçti. İlçe başkanlarına gönderilen yazıyla ilçe başkanlarından belediyelerin yaptıkları çalışmaları ve meclislerde alınan kararları rapor haline getirip il başkanlığına göndermeleri istendi. İl başkanlığı, grup toplantılarında yaşananlarında rapor da yer almasını istedi. Kılıçdaroğlu’nun mesajı sonrası İzmir il başkanlığı harekete geçti

  • Ege Postası
  • 24.02.2015 - 11:59
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta sonu günü birlik İzmir ziyaretinde il başkanlığını ziyaret etmiş ve il yönetimi ile ilçe başkanlarıyla kısa bir görüşme yapmıştı. Kılıçdaroğlu, örgüte önseçim konusunda mesajlar verirken, “İzmir’de belediyelerimiz başarılı çalışmalara imza atıyor. Bu çalışmaları vatandaşa anlatın” demişti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN İZMİR ÖRGÜTÜNE ÖN SEÇİM MESAJI HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

İLÇELERE TALİMAT

Kılıçdaroğlu’nun örgüte verdiği mesaj sonrası,CHP İzmir İl Başkanlığı harekete geçti. İl Sekreteri Osman Peri ve Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Savaş Akıncı imzasıyla ilçe başkanlarına gönderilen yazıyla ilçe başkanlarından belediyelerin yaptıkları çalışmaları ve meclislerde alınan kararları rapor haline getirip il başkanlığına göndermeleri istendi. İl başkanlığının  gelecek raporlar doğrultusunda ilçelerde yapılacak çalışmalar hakkında detaylı bilgi sahibi olup, sahada bu çalışmaların hem ilçe örgütleri hem aday adayları tarafından anlatılmasına yönelik bir çalışma içine gireceği belirtildi.

GRUP TOPLANTILARINDA NE OLUYOR'

Başkanlardan grup toplantılarında alınan kararlarında rapor haline getirmeleri de istendi. İl başkanlığının  genel seçim sürecinde parti içi ikilik görüntüsü vermek istemediği ve bu nedenle grup toplantılarında alınacak kararlarda yaşanacak ayrışmalardan haberdar olup, hızlı bir şekilde müdahalede bulunmak istediği öğrenildi.

DÜZENLİ OLARAK YOLLAYIN

İlçe başkanlarına gönderilen yazıda şu ifadeler yer aldı;
“Yaklaşan genel seçimlerde, belediye meclislerimizin yaptıkları çalışmalardan ve aldıkları kararlardan vatandaşımızı haberdar etmek ve yapılan çalışmaları anlatabilmek amacıyla; CHP ilçe başkanlarımızın aynı zamanda grup başkanı oldukları ilçe belediye meclis grup toplantılarında ve mecliste yapılan çalışmaları, alınan kararları, toplantının yapıldığı hafta içinde düzenli olarak bir rapor halinde sunmaları konusunun gereğini önemle rica ederiz “ ifadesi yer aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.