Dolar 32,3443
%0.08
Euro 34,9833
%-0.23
Altın 2.321,270
%0.04
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu’nun geçeceği güzergahta CHP'ye bayrak şoku!

Kılıçdaroğlu’nun geçeceği güzergahta CHP'ye bayrak şoku!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gündoğdu’daki mitinge gideceği güzergah arasında yer alan Gaziemir’de gece ilçe örgütü tarafından asılan bayrakların kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kesilmesine CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin isyan etti. Tekin, bayrakları tekrar asacaklarını ifade etti, “Yapan zihniyette belli yaptıranda. Onlar istedikleri kadar kessinler biz ne ‘altıok’lu bayrağı ne de Türk Bayrağı’nı yere indirtiriz” dedi. Kılıçdaroğlu’nun geçeceği güzergahta

  • Ege Postası
  • 30.05.2015 - 12:04
EGE POSTASI - Gaziemir’de gece  CHP İlçe Örgütü tarafından ilçenin çeşitli noktalarına asılan parti bayrakları kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kesildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gündoğdu’daki mitinge gideceği güzergahta yer alan tüm parti bayraklarının kesilmesine CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin isyan etti.



YAPAN ZİHNİYET BELLİ!
Gece geç saatlerde gençlik kolları, kadın kolları ve ilçe yönetimiyle parti bayraklarını çeşitli noktalara astıklarını ancak sabaha karşı bayrakların kesildiği haberini aldıklarını söyleyen Tekin, “Mobesenin olduğu yerdeki bayrakları kesmemişler. Yapan zihniyet de belli yaptıran da. Onlar istedikleri kadar kessinler biz ne ‘altıok’lu bayrağı ne de Türk Bayrağı’nı yere indirtiriz. Onlar kendilerine yakışanı yapmışlar. Bayrakları tekrar astık” dedi.



CHP İlçe Örgütü bayraklaır yeniden asmaya başladı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.