Dolar 32,5548
%0.02
Euro 34,8915
%0.07
Altın 2.425,530
%-0.19
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı netleşti!

Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı netleşti!

Pazartesi günü İzmir’e bölge toplantısı için gelecek olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun programı netleşti. İzmir’de önseçim yapılmasını isteyen İl Başkanı Ali Engin ve metropol ilçe başkanları kente bir gün önceden gelecek olan Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’le bir araya gelecek.

  • Ege Postası
  • 28.11.2014 - 21:13
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Aralık pazartesi günü Ege Bölgesindeki tüm illerin örgüt temsilcileri, belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin yer alacağı partisinin İzmir Bölge toplantısına katılmak için İzmir’e gelecek. CHP Lideri’nin günü birlik İzmir programı netleşti.

Kılıçdaroğlu Ankara’dan 08:30 uçağıyla İzmir’e hareket edecek. Adnan Menderes HavalimanI’nda parti yöneticileri tarafından karşılanacak olan Kılıçdaroğlu, toplantının yapılacağı Fuar 1 No’lu Hol’e geçecek. Bölge toplantısı 10:30’da başlayacak.Kılıçdaroğlu, toplantının ardından Ege Sanayici İş Adamları Derneği’nin (ESİAD) düzenleyeceği yemekli toplantıya katılacak. CHP Lideri 15:55 uçağıyla İzmir’den ayrılacak.

BİNGÖL’LE BİR ARAYA GELECEKLER
Öte yandan CHP Lideri’ni ağırlayacak olan İzmir örgütünde metropol ilçe başkanları ve İl Başkan Ali Engin bir toplantı gerçekleştirdi. İl binasında gerçekleşen toplantıda Engin ve ilçe başkanları önseçimi masaya yatırdı. Bölge toplantısında ilçe başkanlarına söz verilmeyecek olması nedeniyle Engin ve ilçe başkanları bir gün önce kente gelecek olan Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’le konaklayacağı Hilton Oteli’nde bir araya gelmeyi planladı. İlçe başkanları ve Engin, önseçim yapılması noktasında Bingöl’e detaylı olarak gerekçeleriyle taleplerini iletecekler. Bingöl’de CHP Lideri’ne talebi aktaracak.

İL BAŞKANININ ADAY OLDUĞU YERDE ADAY OLUNUR MU!
Engin ve ilçe başkanlarının toplantısına Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan’ın, Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege’ye yönelik yaptığı espri damgasını vurdu. Milletvekilliği için istifa edeceğini açıklayan Arslan'ın kendisi gibi milletvekilliği için istifa edecek Karaege’ye “İl Başkanı da senin bölgenden aday. Üstelik Karşıyaka üyesi. İl başkanının aday olduğu yerde karşısına aday olunur mu” demesi uzun süre gülüşmelere neden oldu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.