Dolar 32,5570
%0.03
Euro 34,8885
%0.07
Altın 2.433,150
%0.12
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'nun İzmir mesaisine Akay yorumu: Çapsız projeleri hizmete açtı

Kılıçdaroğlu'nun İzmir mesaisine Akay yorumu: Çapsız projeleri hizmete açtı

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir turunu değerlendirdi. Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz Cuma ve Cumartesi günleri İzmir’deki bazı ilçe belediyeleri tarafından gerçekleştirilen toplu açılış törenlerine katıldığını hatırlatan Ömer Cihat Akay, “CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de kentimizin vizyonuyla bağdaşmayacak rutin belediye faaliyetlerini hizmete açmıştır" dedi.

  • Ege Postası
  • 06.11.2012 - 10:56
İZMİR -AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir turunu değerlendirdi. Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz Cuma ve Cumartesi günleri İzmir’deki bazı ilçe belediyeleri tarafından gerçekleştirilen toplu açılış törenlerine katıldığını hatırlatan Ömer Cihat Akay, “CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de kentimizin vizyonuyla bağdaşmayacak rutin belediye faaliyetlerini hizmete açmıştır. Biz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de bir türlü bitmek bilmeyen metroyu hizmete açmasını beklerdik. İzmir’e çağ atlatacak, kentimizin vizyonuna uygun projelerin açılışını yapmasını beklerdik. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu’nun İzmir’de elle tutulur, gözle görülür bir yatırımı olmadığı için Sayın Kılıçdaroğlu ilçelere yönelmiştir. İlçelerde ise düğün salonu, pazaryeri, masal parkı, kulübeden bozma klinik gibi İzmir’in vizyonuna uygun olmayan, çapsız projeleri hizmete açmak durumunda kalmıştır. Tüm Türkiye’yi İzmir gibi görmek istediğini belirten Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu temennisinin gerçeğe dönüşmesi halinde neler olabileceğini de bir düşünelim. Eğer tüm Türkiye İzmir gibi olacak olursa, Türkiye’de bitmeyen metrolar, çapsız projeler, halkın beklentilerine uzak yönetim anlayışları cirit atar. Çarpık kentleşme, trafik sorunu, çöp ve katı atık problemleri ülkemizi yaşanmaz bir hale getirir. Güzel İzmir’imizi daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek yerine yaşanmaz bir yer haline getirmek için çaba gösteren, iş bilmez ve beceriksiz yerel yöneticilerin elinden kurtardığımızda İzmir tüm Türkiye gibi olacak. Sayın Başbakanımızın dediği gibi, AK Parti, laf üreten, hayal tüccarlığı yapan, konuşmayı siyaset zanneden bir hareket değildir. AK Parti, hizmet siyaseti yapar, hizmeti, yatırımı, projeyi konuşur, konuşmakla da kalmaz ne söylediyse yapar hayata geçirir. İzmirli hemşehrilerimizin karşısına hiçbir zaman İzmir’in vizyonuna yakışmayan projelerle çıkmadık, çıkmayacağız. Biz bu kentte hizmet siyaseti, eser siyaseti yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

İzmir artık hizmet istiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hizmete açtığı belediye yatırımlarına değinen AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “Yerel yönetimler halkın karşısına basit hizmetlerle çıkmamalıdırlar. Yerel yönetimlerden beklenen vizyon projeleridir, kentin daha yaşanılabilir bir hale gelmesini sağlayan mega projelerdir. Sayın Kılıçdaroğlu tarafından hizmete açılan ve vatandaşa büyük proje diye yutturulmaya çalışılan belediye yatırımlarına bakıyorum, Bornova Büyükpark’ta bulunan ve geçmişte çiçek satış büfesi olarak kullanılan eski bir kulübenin ‘Büyükpark Veteriner Kliniği’ adı altında açıldığını görüyorum. Pazarcıların giremediği, vatandaşın kullanımına açılmayan pazaryerlerini görüyorum. İzmirlileri bunlara mı layık gördünü? Ana muhalefet partisinin genel başkanı İzmir’e bunları açmak için mi geld? Merak ediyorum, acaba Sayın Kılıçdaroğlu İzmir’e ne zaman metroyu hizmete açmaya gelece? İzmirli bunlarla oyalanamaz. İzmirli hizmet istiyor. İzmirliler, daha çok çalışan, daha çok üreten, sürekli yenilenen, ulaşımın hiçbir zaman sorun olmadığı, çağdaş yönetim değerleriyle yönetilen, daha mavi, daha yeşil, suyun rahatça içilebildiği, sokaklarında güven ve keyifle yürünebilen, yaşam standardı yüksek, gurur duyduğumuz, lider, mutlu ve yüzü gülen bir dünya kentine kavuşmayı istiyor. İzmirliler layık oldukları, hak ettikleri bir yönetime kavuşmayı istiyor. İzmir artık hizmet istiyor. Laf değil, iş üreten, hiçbir mazeretin arkasına saklanmadan eser ortaya koyan yöneticiler istiyor. Bu isteklerini de sadece ve sadece AK Parti kadrolarının gerçeğe dönüştürebileceğini iyi biliyor.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.