Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu’nun İzmir mesaileri o isimlere emanet!

Kılıçdaroğlu’nun İzmir mesaileri o isimlere emanet!

İzmir 2. Bölge’den Milletvekili Adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 1 Kasım sürecinde İzmir mesailerinden Genel Başkan Başdanışmanları Erdoğan Toprak ve Veli Özdemir sorumlu olacak. Cuma günü İzmir’e gelecek olan Kılıçdaroğlu’nun programına son şekli vermek için Toprak ve Özdemir bir gün önceden kente gelecek. İkili il binasında il yönetimiyle toplantı yapacak. Kılıçdaroğlu'nun 4 ilçe ziyareti yapması planlanıyor. Öte yandan CHP İl Başkanı Bedri Serter, 7 Haziran sürecinde önseçime giren partililerle Perşembe günü toplantı yapacak, alan çalışmalarında destek isteyecek. Kılıçdaroğlu’nun İzmir mesaileri

  • Ege Postası
  • 07.10.2015 - 13:09
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran'da milletvekili seçilip yeniden aday olduğu İzmir’e 1 Kasım sürecinde ilk olarak 9 Ekim Cuma günü gelecek. İzmir 2. Bölge’den aday olan Kılıçdaroğlu, kentte seçim sürecindeki ilk mesaisinde 1. Bölge’ye ilçe ziyaretleri yapacak. İlçelerde seçim otobüsüyle mini mitingler yapacak olan Kılıçdaroğlu’nun 4 ilçeye (Gaziemir, Buca, Karabağlar, Konak) gitmesi planlanıyor. Zaman kalması halinde ise birkaç STK buluşması yapılacak. Kılıçdaroğlu yakın bir zamanda aday olduğu 2. Bölge’de de ilçe ziyaretleri yapacak, ayrıca Gündoğdu’da miting düzenleyecek.

PROGRAMLAR TOPRAK VE ÖZDEMİR'E EMANET!
Kılıçdaroğlu’nun İzmir programlarından Genel Başkan Başdanışmanları Erdoğan Toprak ve  Veli Özdemir sorumlu oldu. Toprak ve Özdemir'in Kılıçdaroğlu’nun İzmir mesaisinden bir gün önce kente gelip partinin il başkanlığında  programa son şekli verecekleri öğrenildi. Toprak ve Özdemir, perşembe günü il binasında il yöneticileriyle toplantı yapacak. İkili Cuma günü ise  Kılıçdaroğlu’nun sürekli yanında olacak. Toprak ve Özdemir'in 1 Kasım'a kadar Genel Başkan'ın aday olduğu İzmir'e yönelik mesailerinden sorumlu oldukları öğrenildi. Özdemir daha önce de kentte önseçimi koordine etmişti.


SERTER ÖNSEÇİM ADAYLARIYLA TOPLANTI YAPACAK
Öte yandan CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, partiye emek vermiş isimlerle toplantılarını sürdürüyor. Serter daha önce il eski başkanları, eski milletvekilleri, eski PM ve YDK üyeleriyle bir araya gelmişti. Serter Perşembe günü önseçime girmiş tüm partililerle bir araya gelecek ve 1 Kasım sürecinde sahada aktif çalışma yapmalarını talep edecek.  CHP İzmir’de 100’ün üzerinde partili 7 Haziran sürecinde önseçime girmişti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.