Dolar 32,5625
%0.07
Euro 34,9858
%0.45
Altın 2.421,060
%-0.09
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz Sarıgül kararı

Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz Sarıgül kararı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önemli isimlerle donatmayı düşündüğü PM için çalışıyor. Yapılan görüşmelerde, Mustafa Sarıgül'ün, PM'de yer almaması kararlaştırıldı.

  • Ege Postası
  • 02.09.2014 - 09:15
CHP'de Genel Başkanlık yarışıyla birlikte liste yarışları da tam gaz sürüyor. Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası başlayan tartışmalar ışığında kurultaya gitme kararı alan CHP'de hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Adaylar seçime girecekleri ve delegelerden oy isteyecekleri listeler için görüşmelerini sürdürürken bugün yeni bir gelişme daha yaşandı.
 
Daha önce Mehmet Bekaroğlu ve Kemal Derviş'e Parti Meclisinde yer verme teklifinde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sarıgül konusunu da bugün karara bağladı.
 
OTELDE GÖRÜŞTÜLER: SARIGÜL YOK
Edinilen bilgiye göre Yeşilköy'de bulunan Çınar Otel'de Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül ve Hüsamettin Özkan üçlüsü buluştu. Burada henüz gerçekleşen görüşmede Mustafa Sarıgül'ün PM'de olmamasına karar verildi.
 
İŞTE YENİ İKİ İSİM
Sarıgül'ün yerine İstanbul İl başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve Sarıgül'ün hareketi olarak bilinen TDH'de görev almış olan İşadamı Cenk Küpeli'nin PM listesinde olmasına karar verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.