Dolar 32,5623
%0.07
Euro 34,8986
%0.2
Altın 2.423,490
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu’ndan İzmir'e part-time ziyaret

Kılıçdaroğlu’ndan İzmir'e part-time ziyaret

2 Mart’ta İzmir’ gelecek olan Kılıçdaroğlu daha önceki ziyaretlerinin aksine kentte kısa süre kalacak. İlk önce Büyükşehir Beleidysi’nin vizyon projesi olan Gaziemir’deki Yeni Fuar Alanı’nın temel atma törenine katılacak olan CHP Genel Başkanı aha sonra Karabağlar’a geçecek ve içinde 37.5 metrelik Nasreddin Hoca heykelini de barındıran Uzundere Rekreasyon Alanı’nın temel atma törenine katılacak. Kılıçdaroğlu toplu açılış töreniyle daha önceden hizmete açılan ancak açılış töreni yapılmayan Bozyaka Pazaryeri ve KARBEM’in de açılışını gerçekleştirmiş olacak.Bu arada CHP Genel Merkezi’nden il başkanlıklarına genelge yollandı.İzmir İl Başkanlığı’na da gönderilen yazılı talimatta özellikle parti üst yönetimlerinde görev alan kişilerin katılacağı etkinliklerde halkla kucaklaşılması istendi.

  • Ege Postası
  • 18.02.2013 - 17:17
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - ‘İzmir’in vizyon projesi’ olarak nitelendirilen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun önce 23 Şubat tarihinde temelinin atılacağını duyurduğu ancak daha sonra 2 Mart’a alınan Yeni Fuar Alanı'nın temel atma törenine katılacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aynı gün Karabağlar Belediyesi’nin ‘toplu tesis açılış’ törenine katılacak.Günün ilk bölümünü İzmir’e ayıracak olan Kılıçdaroğlu, yoğun programı nedeniyle hemen Ankara’ya dönecek.

YARIM GÜN SÜRECEK
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, hafta sonu Başkent’e giderken, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla bir görüşme gerçekleştirdi. Mart başında Kılıçdaroğlu’nu kentte ağırlamaya hazırlanan İl Başkanı Ali Engin programın detaylarını konuştuğu Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaretinin yarım gün süreceğini belirtti. Engin, Genel Başkan’ın yoğun programı nedeniyle yarım gün olarak hazırlanacak program da,Kılıçdaroğlu’nun önce Gaziemir’deki Yeni Fuar Alanı’nın temel atma törenine katılacağını ardından Karabağlar Belediyesi’nin toplu tesis açılış törenine katılacağını söyledi.

KARABAĞLAR’DA BİRDEN ÇOK AÇILIŞ
Gaziemir’de 337 bin metrekare alanda ve yaklaşık 400 milyon TL’ye mal olacak fuarın temel atma töreninde kurdele kesecek olan Kılıçdaroğlu daha sonra Karabağlar’a geçecek. Kılıçdaroğlu, içinde 37.5 metrelik Nasreddin Hoca heykelini de barındıran Uzundere Rekreasyon Alanı’nın temel atma törenine katılacak aynı anda daha önceden hizmete açılan ancak açılış töreni yapılmayan Bozyaka Pazaryeri ve KARBEM’in de açılışını da gerçekleştirmiş olacak.

ANKARA’DAN GENELGE
Bu arada CHP Genel Merkezi’nden il başkanlıklarına  genelge yollandı. İzmir İl Başkanlığı’na da gönderilen yazılı talimatta özellikle parti üst yönetimlerinde görev alan kişilerin katılacağı etkinliklerde halkla kucaklaşılması istendi. Geçtiğimiz günlerde kırsala inme kararı alan İzmir Örgütü’ne gelen genelgede partinin zayıf olduğu bölgelere gidilmesi yönünde de talep geldi.Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Genel Sekreter Bihlun Tamayligil imzasını taşıyan genelgede, “Parti örgütü olarak etkin, sürekli halkımızla birebir ulaşacak çalışma programlarının hazırlanması önceliğimiz olacak. Bu amaçla il ve ilçelerimizi ziyaret eden Merkez Karar Yürütme Kurulu (MYK), Parti Meclisi (PM) ve milletvekilleri için hazırlanacak parti programlarının panel, söyleşi gibi kapalı alan toplantıları yerine ağırlıklı olarak az oy aldığımız seçim çevrelerinde halkın sorunlarını yerinde tespit edip halkla ilişkiler kurmayı hedefleyen ziyaretler ve toplantılar şeklinde yapılması yararlı olacaktır” denildi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.