Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,7988
%0.19
Altın 2.495,790
%0.45
Bist-100 9.480,00
%-0.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini açıklayan Anadol sandık başında

Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini açıklayan Anadol sandık başında

Kılıçdaroğlu'na önseçimde oy vermeyeceğini açıklayan CHP'nin eski Grup Başkanvekili Kemal Anadol Karşıyaka Ankara İlkokulu'nda oyunu kullandı. Anadol ile birlikte oy kullanmaya gelen İzmir eski milletvekili Canan Arıtman "Kılıçdaroğlu'na oy vermedim" dedi. Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini açıklayan Anadol

  • Ege Postası
  • 29.03.2015 - 12:27
SERCAN AVCI/ HABER SERVİSİ - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'den önseçime girme kararı alması sonrası en sert çıkışı gösteren ve Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini açıklayan partinin eski Grup Başkanvekili Kemal Anadol oyunu Karşıyaka Ankara İlkokulu'nda kullandı. 4 No'lu sandıkta oyunu kullanan Anadol "Aklım ve vicdanımla oy verdim. Emek vermiş, çalışmış, tepeden inme olmayan alınteri olan arkadaşlara oy verdim" dedi.
Anadol, Kılıçdaroğlu'na oy verdiniz mi sorusuna, "Ben bu konuda daha önce açıklama yapmıştım" yanıtını verdi.

ARITMAN DA KILIÇDAROĞLU'NA OY ATMADI
Anadol ile birlikte oy kullanmaya gelen CHP İzmir eski Milletvekili Canan Arıtman ise Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıkladı ve şöyle konuştu;


"Önseçim olması tabi ki her zaman çok mutlu ediyor. Bütün partililerin gözünde mutluluk ifadesini gördüm. Bayram yeri gibi burası. İnşallah bundan sonra önseçim yapan bir parti oluruz. Genel Başkan'a oy vermedim. Üyelerimiz ne istiyorsa kimi istiyorsa onun bizim başımızın üzerinde yeri var ben tabanda siyaset yaparak milletvekili oldum. Partiye emek veren arkadaşlarıma oy verdim. İzmir 2. Bölge bütün Türkiye'de en zor bölge çünkü 4 kontenjan var. 81 aday adayı var hepsi birbirinden değerli insanlar  ama 1 veya 2 kişi milletvekili seçilebilecek yani bunlarında ben mutlaka parti emekçisi olmasını tabanda terini akıtmış  yıllarını geçirmiş arkadaşlarımdan olmasını diledim. Ona görede oy verdim. Yukarıdan gelenlere değil aşşağıdan yukarı gidenlere oy verdim. Benim listem bu şekilde oluştu" 



PARTİ SUÇU MU İŞLEDİ'
Yüksek Disiplin Kurulu Genel Sekreteri Selahattin Balta geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini açıklayan Kemal Anadol'un parti suçu işlediğini iddia etmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.