Dolar 32,5380
%-0.01
Euro 34,9982
%0.49
Altın 2.434,350
%0.46
Bist-100 9.770,00
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu hangi ilden aday olacak'

Kılıçdaroğlu hangi ilden aday olacak'

7 Haziran’da İzmir’den vekil seçilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 1 Kasım’da yapılacak erken seçimde başka bir ilden aday olmasına yönelik kulis çalışması yapıldığına yönelik iddialar İzmir Örgütü’nde gündeme getirilirken, Kılıçdaroğlu’nun Danışmanı Veli Özdemir spekülasyonlara nokta koydu. Özdemir, Ege Postası aracılığıyla, “ Genel Başkanımız 1 Kasım’da İzmir 2. Bölge’den aday olacaktır. İzmir’de dile getirilmeye çalışılan bu tartışma gereksiz ve yersizdir” dedi. İzmir'deki o iddialar sonrası danışmanı konuştu

  • Ege Postası
  • 05.09.2015 - 16:12
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP’de aday adayı başvuruları sürerken, İzmir Örgütü'nde 7 Haziran'da listelerde yer alan 6 kontenjan aday noktasında değişim ve azaltılma yapılması tartışmaya açılmıştı. İzmir’den milletvekili seçilen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başka bir ilden aday olması noktasında Genel Merkez nezdinde kulis çalışmaları yapıldığı gündeme gelmişti.

"KILIÇDAROĞLU'YLA İLGİLİ O KULİS ÇALIŞMASINA İZMİR'DEN ÇİFTE TEPKİ!" HABER İÇİN TIKLAYINIZ...

Parti kulislerinde 7 Haziran’da YSK tarafından adaylığı düşürülen Atila Sertel’in listeye eklenmesi nedeniyle Kılıçdaroğlu’nun farklı bir ilden aday olabileceği de öne sürülmüştü.

ÖZDEMİR TARTIŞMAYA NOKTA KOYDU
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun İzmir dışında başka bir ilden aday olup olmayacağına yönelik tartışmalara Genel Başkan Danışmanı Veli Özdemir nokta koydu. Zaman zaman kente gelerek örgütle fikir alışverişinde de bulunan Özdemir, Ege Postası aracılığıyla Kılıçdaroğlu’nun kesinlikle İzmir’den aday listesinde yer alacağını açıkladı.

İZMİR 2. BÖLGEDEN ADAY
Özdemir, “Genel Başkanımız daha önce önseçimden çıktığı ve 7 Haziran’da milletvekili seçildiği İzmir 2. Bölge’den, 1 Kasım’da aday olacak. Başka bir ilden aday olması, bir yer değişikliği yapılması gündemde yoktur. İzmir’de dile getirilmeye çalışılan bu tartışma gereksiz ve yersizdir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.