Dolar 32,5113
%0.18
Euro 34,5506
%0.02
Altın 2.494,610
%0.33
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu cumartesi İzmir'e geliyor: Programda değişiklik

Kılıçdaroğlu cumartesi İzmir'e geliyor: Programda değişiklik

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumartesi İzmir’de olacak. CHP Lideri’nin genel merkezdeki yoğun mesaisi nedeniyle İzmir programında değişiklik yaşandı. Cumartesi İzmir'e geliyor

  • Ege Postası
  • 05.03.2015 - 08:45
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - 21 Şubat’ta İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Mart cumartesi günü kente bir kez daha gelecek.  Kılıçdaroğlu’nun genel merkezdeki yoğun mesaisi nedeniyle İzmir programında değişiklik yaşandı.

Kılıçdaroğlu’nun İzmir Konfederasyonu’nun bünyesindeki federasyonlarla Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda yapacağı kahvaltılı toplantı ile gün içinde Bornova, Buca ve Karşıyaka’da katılması planlanan  belediyelerinin sosyal etkinlikleri iptal edildi.

AYDINLI ÖĞRENCİLER İÇİN GELİYOR
Kılıçdaroğu, Ankara’dan 16:00 uçağıyla İzmir’e gelecek. CHP Lideri,  Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği’nin Balçova Termal Otel Kardelen Salon’da düzenleyeceği yemeğe katılacak.  Saat 19:00’da gerçekleşecek organizasyonun geliri üniversitede okuyan kız öğrencilerin eğitimi için harcanacak. Kılıçdaroğlu, organizasyonun ardından saat 22.00'da kentten ayrılacak. Kılıçdaroğlu daha önce de Tunceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin üniversite öğrencileri yararına Bayraklı Arena’da düzenlediği geceye  katılmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun İzmir programını organize eden  CHP İzmir Mİlletvekili Mustafa Balbay, "  Daha önce Genel Başkanımızın sabah İzmir'e gelerek bir çok etkinlikte yer almasını planlamıştık ancak genel merkez de bir yoğunluk var. 16:00 uçağıyla İzmir'e gelecek ve Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği’nin öğrencilere destek için düzenleyeceği organizasyonda yer alacak" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.