Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu: 'Nerede bu namus, şeref'

Kılıçdaroğlu: 'Nerede bu namus, şeref'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Nerede bu namus, şeref

  • Ege Postası
  • 30.05.2015 - 09:13
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’nin adayları hakkında “Bizim adaylarımız” vurgusu yapmasıyla ilgili “AK Parti’nin adayları için kendi adayı vurgusu yapıyor. İyi de sen namusun ve şerefin üzerine yemin etmiştin, tarafsız olacaktın. Nerede bu namus ve şeref” dedi.

 Partisinin dünkü Kütahya, Bilecik, Sakarya ve Düzce mitinglerinde ve uçakta konuşan Kılıçdaroğlu, özetle şunları söyledi:

İKİ KİŞİ YENİLECEKLER
“Ona söyleyeceğim tek söz, gerçekten namuslu ve şerefliysen o koltuktan ayrılırsın, AKP Genel Başkanlığı’nı sürdürürsün. Tarafsız olması gereken bir isim, aynı partinin ikinci genel başkanı olarak rakibimiz. Ancak kimse merak etmesin, iki kişi olarak yenilecekler. Onlar da biz de dünya siyaset tarihine gireceğiz.   

KOALİSYON, İHANET OLUR
Yolsuzlukların kaynağı olan bir siyasal partiyle koalisyon yapmamız tabanımıza ihanettir. Bütün etik değerleri yok saymak demektir. Yolsuzluk dosyalarını kapatan, 17-25 Aralık olaylarında hâkimleri, savcıları süren, kamu kaynaklarını acımasızca israf eden bir siyasal anlayışla CHP’nin bir araya gelmesi mümkün değil.

ÖRNEK PEYGAMBERİMİZ
Altın kaplamalı klozet yaptıracaksınız, 1100 odalı saraylarda oturacaksınız. Üstelik bu israflarına Diyanet’i alet ediyorlar, örnek olarak da Papa’yı gösteriyorlar. Papa yerine Hazreti Peygamberimizi örnek göster, son nefesini verirken dahi elindeki 7 dirhemi nasıl yoksullara dağıtılmasını istediğini örnek ver.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.