Dolar 32,2179
%0.05
Euro 35,0637
%0.16
Altın 2.529,890
%1.17
Bist-100 10.738,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu: İhsanoğlu olmasaydı...

Kılıçdaroğlu: İhsanoğlu olmasaydı...

Büyükşehir Belediyesi’ne gelen Kılıçdaroğlu, CHP meclis üyelerinin grup toplantısına katıldı. CHP İzmir milletvekilleri, il, ilçe yöneticilerinin de katıldığı basına kapalı grup toplantısında ana gündem maddesi cumhurbaşkanlığı seçimleri oldu.

  • Ege Postası
  • 18.07.2014 - 18:29
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ - Kılıçdaroğlu, meclis toplantı salonunda, meclis başkanlığı kürsüsünden partililere seslenirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da yanında yer aldı. Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’nun halka daha iyi anlatılması ve partinin adayına daha fazla destek sağlanması için partililere çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, “Adayımız çok iyi bir aday. Ne kadar doğru bir tercih yaptığımızı sizler de zamanla göreceksiniz. Kendisi bize başarıyı getirecek isimdir. Biz Ekmeleddin İhsanoğlu'nu sosyal demokrat olmadığını bilerek seçtik. Çünkü bize seçim kazandıracağına inanıyoruz. Sosyal demokrat aday seçmiş olsaydık, bu seçimi kazanamazdık” dedi.

Genel merkez tarafından çatı aday İhsanoğlu için başlayacak tanıtım kampanyasının da müjdesini veren Kılıçdaroğlu, İhsanoğlu için bastırılacak afişlerle el ilanlarının kent genelinde dağıtılacağını söyledi, partililerin de bu süreçte etkin rol almasını istediğini belirtti. "Elektronik aidatlarınızı düzenli olarak ödeyin" diyen Kılıçdaroğlu, konuşmasında Kocaoğlu'nu da övdü, "Tüm engellere rağmen can hıraş şekilde çalışıyor. Kocaoğlu'nun arkasında durun, sahip çıkın" dedi.

 
ÖRGÜTE MESAJLAR
Kılıçdaroğlu toplantıda, partililerin esnaf ve ev ziyaretleri yapmasını istedi. Kılıçdaroğlu’nun “ Kapı kapı dolaşın. Üniversitelere gidin. Kadın ve gençlere ulaşın”dediği öğrenildi.Kılıçdaroğlu, “AK Parti’ye oy verenlerle iletişim kurun” talimatı verdi, CHP’ye yönelik algıları kıracaklarını ifade ettiği belirtildi.

VATANDAŞ TEPKİSİ
20 dakika süren grup toplantısının ardından CHP İzmir Milletvekilleri ve il yöneticileriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun makamına geçen Kocaoğlu, yaklaşık yarım saat de burada kaldı. Belediye sarayından çıkarken, bir vatandaş, koşarak Kılıçdaroğlu'nun yanına geldi, "Memleket elden gidiyor. Bizim çalışmamız lazım. Bu dertten kurtulmamız lazım" diye bağırdı. Kocaoğlu, giderek vatandaşı sakinleştirdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.