Dolar 32,3579
%0.13
Euro 34,9930
%-0.21
Altın 2.325,970
%0.24
Bist-100 9,09
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu: Bir polisten özel mektup geldi

Kılıçdaroğlu: Bir polisten özel mektup geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu seçimlerde oy kullanmasının engellendiğiyle ilgili bir komplo kurulduğu ve bunun kendisine bir polisin gönderdiği mektupla öğrendiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, 'Vicdan azabı çeken bir polisin bana yazdığı bir mektup. Benim oradaki kaydım bana haber verilmeden düşürülüyor' dedi.

  • Ege Postası
  • 25.05.2015 - 10:23
Kılıçdaroğlu, Halk TV'de yayınlanan Halk Arenası isimli programda gazeteci Uğur Dündar'ın sorularını yanıtladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu seçimlerde oy  kullanmasının engellendiğiyle ilgili bir komplo kurulduğu ve bunun kendisine bir  polisin gönderdiği mektupla anlatıldığına ilişkin cümle üzerine Kılıçdaroğlu,  şöyle devam etti: 
 
"Vicdan azabı çeken bir polisin bana yazdığı bir mektup. Benim oradaki  kaydım bana haber verilmeden düşürülüyor. Bizim de bilgimiz yok tabi kaydımızın  düşürüldüğünden. Fakat sonradan öğreniyoruz ki kaydımız tamamen düşürülmüş ve  düzeltme imkanı da yoktu. Yani süreç o kadar hızlı ve dikkatli izlenen bir süreç, karşıt gruplar tarafından. Daha sonra tabi kullanamadık. Hiç kimseyi de suçlamadık. 'Kabahat varsa bizdedir' dedik. Oturup takip etseydin kardeşim. 

Sonra bana bir polisten bir özel mektup geldi. Bunun nasıl olduğu, nasıl gerçekleştiği,  adrese hangi gerekçeyle, kimin talimatıyla gidildiği bu mektupta yazıyor. Benim özel arşivimde duruyor."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.