Dolar 32,4516
%0.22
Euro 34,8310
%0.71
Altın 2.424,180
%1.85
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu 9 Ekim’de İzmir’de: Sadece 1. Bölge'de olacak

Kılıçdaroğlu 9 Ekim’de İzmir’de: Sadece 1. Bölge'de olacak

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, milletvekili adaylarıyla yaptığı toplantı sonrası basına açıklamalarda bulundu. Serter, İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 9 Ekim'de kente geleceğini ve sadece 1. Bölge’de ilçe ziyaretleri yapacağını açıkladı. Serter, basın mensuplarının “AK Parti’nin seçim beyannamesini nasıl buldunuz'” sorusuna “Bizimkiyle madde madde aynı” dedi, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e manidar bir çağrıda bulundu. Öte yandan milletvekili adayları, partinin az oy aldığı yerlerde bölgesel çalışma yapmak için strateji oluşturdu. Serter açıkladı; Kılıçdaroğlu 9 Ekim'de İzmir'de...

  • Ege Postası
  • 05.10.2015 - 15:54
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, partisinin milletvekili adaylarıyla il binasında gerçekleştirdiği toplantı sonrasında basın mensuplarına adaylarla birlikte fotoğraf verirken, açıklamalarda bulundu.  Serter, İzmir 2. Bölge 2. sıradan milletvekili adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 9 Ekim'de İzmir’e geleceğini ve sadece 1. Bölge’de  ilçe ziyaretleri yapacağını açıkladı. Serter, Kılıçdaroğlu’nun 2. Bölge için ayrı bir tarihte yeniden İzmir’e geleceğini belirtti.

KILIÇDAROĞLU SADECE 1. BÖLGE GELİYOR
Kılıçdaroğlu, havalimanında partililer tarafından karşılanıp seçim otobüsüyle birinci bölgedeki ilçeleri turlayacak. Kılıçdaroğlu'nun Balçova, Buca, Çeşme, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Konak, Menderes, Narlıdere, Seferihisar, Selçuk, Torbalı ve Urla'ya gidip bazı yerlerde seçim otobüsünden halka sesleneceği öğrenildi. Aynı günün akşamı uçakla İzmir'den ayrılacak olan Kılıçdaroğlu'nun, İzmir mitingini 20 Ekim'den sonraki bir tarihte yapacağı açıklandı.


ŞİMŞEK’İ PARTİYE BEKLİYORUZ
CHP İzmir İl Başkanı Serter, AK Parti'nin seçim beyannamesini nasıl bulduklarını soran basın mensuplarına “Bizimkiyle madde madde aynı. CHP'den kopya çekmişler.  Daha önce Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bize 'o bütçeyi nereden bulacaksınız' diye sormuştu. Kaynağı açıklasınlar CHP'ye geçerim' demişti. O bütçenin nereden bulunduğunu tarif ettik. Onlara 'günaydın' demek lazım. Mehmet Şimşek'i partiye bekliyoruz. Kendisi gelmese de olur, oyunu versin yeter" dedi. 

Serter, 1 Kasım sürecinde sahada her bölgede olacaklarını, bire bir çalışmalar yapacaklarını, partiye geçmiş yıllarda emek vermiş isimlerden faydalanacaklarını söyledi.

STRATEJİ OLUŞTURULDU
Öte yandan CHP İzmir milletvekili adayları, partinin az oy aldığı yerlerde bölgesel çalışma yapmak için strateji oluşturdu. 1. ve 2. Bölge adaylarının Serter'in de katılımıyla iki ayrı şekilde yaptığı toplantılarda vekil adaylarının görev dağılımı yaptıkları, herkesin daha iyi tanıdığı, güçlü olduğu ilçelerden çalışmaya başlaması kararlaştırıldı. Kılıçdaroğlu'nun da vekil adayı olduğu 2. Bölge için edinilen bilgiye göre Aytun Çıray'ın göçmen mahalleleleri ve küçük Menderes bölgesi, Mustafa Balbay'ın Karşıyaka, Atila Sertel'in Bornova, Ülkümen Rodoplu Ali İhsan Elitaş ve Nurgül Uçar'ın Menemen ve Çiğli bölgelerinde çalışmaları istendi. 

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Selin Sayek Böke, Ali Engin, Tuncay Özkan ve Zeynek Altıok Akatlı dışında tüm adaylar toplatıya katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.