Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kiev'deki Protestolarin Bilançosu: 3 Ölü

Kiev'deki Protestolarin Bilançosu: 3 Ölü

UKRAYNA'nın başkenti Kiev'de gösterileri yasaklayan yasayı protesto edenlere polis sabah saatlerinde müdahale etti. Müdahalede şu ana kadar 3 kişinin öldüğü belirtiliyor. Ukrayna'da günlerdir devam eden eylemlere polis sert müdahale ediyor....

  • Ege Postası
  • 22.01.2014 - 15:57
UKRAYNA'nın başkenti Kiev'de gösterileri yasaklayan yasayı protesto edenlere polis sabah saatlerinde müdahale etti. Müdahalede şu ana kadar 3 kişinin öldüğü belirtiliyor.
Ukrayna'da günlerdir devam eden eylemlere polis sert müdahale ediyor. Başkent Kiev'de gösterileri yasaklayan yasayı protesto edenlere polis sabah saatlerinde müdahale etti. Müdahalelerde şu ana kadar 3 kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor. Rus basınında yer alan iddialarda ise bir protestocunun önünde gaz bombası patlaması sonucu öldüğü kaydedildi. Ukrayna İçişleri Bakanlığı da bir kişinin öldüğünü doğruladı ve ölüm nedeninin araştırıldığını açıkladı. Bazı kaynaklara göre ise çok sayıda ağır yaralının olduğu müdahalede 3 kişi hayatını kaybetti. Ancak son rakamlar henüz resmi makamlarca doğrulanmış değil.

(SS) 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.