Dolar 32,2329
%0.16
Euro 34,9539
%-0.03
Altın 2.412,060
%-0.53
Bist-100 10.400,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kıbrıs İskele Long Beach’de yaşam kalitenizi artırın

Kıbrıs İskele Long Beach’de yaşam kalitenizi artırın

Yaşam kalitesini arttırmaya başlamak isteyenlerin ilk adımı yaşadıkları ortamı değiştirmek olur. Yaşadığınız ortamın durumu ruh halinizi ve yaşam kalitenizi doğrudan etkiler. Yaşam alanınızı değiştirmeye evinizi değiştirmekle başlayabilirsiniz.

  • Ege Postası
  • 02.07.2019 - 15:45

Kuzey Kıbrıs’ın gözdesi haline gelen Kıbrıs İskele Long Beach ev sahiplerini bekliyor. Sahil şeridi boyunca uzanan bu sitelerde çocuk oyun parklarından piknik alanlarına kadar her şey sizin için düşünülmüş vaziyette!

Yeni bir hayata başlamayı istiyorsanız ve buna evinizden başlamak istiyorsanız konfor alanınızı geliştirmeniz için Kıbrıs’ın en iyi emlak projesi olan Long Beach ile tanışmanızın zamanı geldi demektir.

Birazdan Kıbrıs İskele Long Beach ile ilgili vereceğimiz bilgilerin detayına ulaşmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Uygun Ödeme Seçenekleri Sayesinde Evinize Hemen Taşınabilirsiniz

Uygun ödeme seçenekleri sayesinde kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz! Kiracı olmak bir dönem mantıklı bir eylem olsa da zaman geçtikçe ödenen kiralarla bir ev alabildiğinizi görmek sizi üzer. Ancak kira öder gibi ev alabileceğinizi biliyor muydunu? Bunun için ihtiyacınız olan tek şey yüzde 30 peşinat ödemek! Yüzde 30 peşinatla ev sahibi olabilir, kendinize ait bir dairenizin olmasının güvencesiyle mutlu olabilirsiniz.

Satılık daire ile kiralık daire dendiği zaman herkesin ilk tercihi satılık daire olur, tabii ki bu durum tamamen imkanlar dahilinde. Satılık dairelerin belli başlı avantajları olduğu gibi kiralık dairelerinde belli avantajları vardır. O yüzden bu karar kişisel bir karar olarak tanımlanabilir.

İskele Long Beach’de Sosyal Hayat

İskele Long Beach projesi tasarlanırken site sakinlerinin sosyal hayatlarının renkli olabilmesi için her şey düşünülmüş! Denize sadece 150 metre uzaklıkta olan bu eşsiz projede ortak alanlar sayesinde sosyal hayat oldukça keyifli.

Ailelerin çocukları gönül rahatlığı ile doğayla iç içe olabilsin diye düzenlenen yeşil alanlar, çocuklar oyun ihtiyaçlarını giderebilsin ve site sakinlerinin diğer çocuklarıyla kaynaşabilsin diye kurulan oyun parkları, aileler piknik yapabilsin diye hazırlanan piknik alanları, sahilin tadını çıkarabilin diye sahilde bulunan kafeler ile Long Beach Kuzey Kıbrıs’ta yatırım yapılabilecek en iyi emlak projesi haline geliyor.

Farklı Tiplerde Daire Seçenekleri Sayesinde Size En Uygun Daireyi Bulun

İskele Long Beach’de 3 farklı tipte daire var; 1+1, 2+1 ve 3+1. Ailenizin büyüklüğüne göre bu dairelerden dilediğinizi tercih edebilir ve birinci sınıf dairelerde hayatın ve yaşam alanınızın tadını çıkarabilirsiniz. Fiyatlar da daire tiplerine göre değişkenlik gösteriyor, Kıbrıs İskele Long Beach hakkında fiyat bilgisi almak için bu: http://address-estate.com/tr/property/kibris-iskele-long-beach-projesi/ sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.