Dolar 32,2032
%0
Euro 35,0110
%0.01
Altın 2.508,330
%0.31
Bist-100 10.739,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kerem Ali Sürekli’den Karşıyaka’ya müjde üzerine müjde

Kerem Ali Sürekli’den Karşıyaka’ya müjde üzerine müjde

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyakalılara beş müjde birden verdi. Karşıyaka Stadı ile ilgili itirazların reddedildiğini, ruhsat aşamasına gelindiğini, Karşıyaka Belediyesi’ne başvurulduğunu, ruhsatın verilmemesi durumunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın devreye gireceğini ve stadın yapılacağını açıkladı. Sürekli’nin diğer müjdeleri ise Karşıyaka Devlet Hastanesi’nin yapılacağı, semt polikliniği açılması, Karagöl’e bağımlılıkla mücadele merkezi açılacağı, Karşıyaka’ya TOKİ konutlarının getirileceği hakkında oldu.

  • Ege Postası
  • 01.04.2018 - 19:17

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Partisinin Karşıyaka İlçe Kongresi’nde konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka’ya yapılması planlanan ancak itirazlar ve davalarla karşı karşıya kalan statla ilgili bürokratik aşamaların tamamlanmak üzere olduğunu, ruhsat aşamasına gelindiğini söyledi.

RUHSAT AŞAMASINA GELİNDİ, VERİRLERSE VERİRLER VERMEZLERSE….

AK Parti İzmir Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı İsmail Çiftçioğlu'nun genel merkezin adayı olarak girip, delegeler tarafından oylanarak başkan seçildiği AK Parti Karşıyaka İlçe Kongresi'nde konuşan Sürekli, önemli açıklamalar yaptı. Karşıyaka Stadı'nın ruhsatı için Karşıyaka Belediyesi’ne başvuracaklarını, verilmemesi durumunda devreye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın devreye gireceğini ve ruhsatı alıp stadı yapacaklarını kaydeden AK Partili İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, “Başından beri uğraşıyoruz. Bundan sonra tek yetkili Karşıyaka yönetim kurulu. İZVAK ile beraber Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile beraber Karşıyaka yönetim kurulu stat için çalışıyorlar. İtirazlar vardı reddedildi. Şimdi bürokratik aşamalar hallediliyor. Ruhsat aşamasına gelindi. Ruhsat için başvuru yapılacak Karşıyaka’ya. Verirlerse verirler, vermezlerse Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan ruhsatı alacağız, stadı yapacağız. İnşallah davadan vazgeçerler. Vazgeçmezlerse gençlik ve spor il müdürlüğü ile kulübümüz gereğini yapacak. Nokta”  dedi.

KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ İÇİN DAHA NELER YAPACAĞIZ, KONUŞURUZ

Zor günlerden geçen Karşıyaka Spor Kulübü’ne Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’ın 3 milyon lira vererek destek olup Karşıyakaspor’un puan silme cezasının önüne geçildiğini dile getiren Kerem Ali Sürekli, “Karşıyaka Kulübü zor günler geçiriyor. Bugün maçı kazanmış, son bir gol olmuş. Yanındayız kulübün. 3 milyon lira en zor günümüzde destek oldu Mesut Sancak ve puan silme cezalarının önüne geçti. Her konuda yanındayız. Bizi izlemeye devam edin. Bugünleri aşalım, Karşıyaka Spor Kulübü için daha neler yapacağız, ileriki günlerde konuşuruz” diye konuştu.

KARŞIYAKA DEVLET HASTANESİ YAPILACAK, SEMT POLİKLİNİĞİ AÇILACAK

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka’ya 13 katlı, 150 yataklı devlet hastanesinin imar çalışmalarının İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde sürdüğünü dile getirerek, hastanenin Karşıyaka’ya yapılacağı müjdesini verdi, semt polikliniğinin de faaliyete geçeceğini açıkladı:  

“Burası Karşıyaka Devlet Hastanesi’nin arkası. Hastane için uğraşıyoruz, çalışıyoruz. İmar çalışmaları büyükşehirde devam ediyor. 13 katlı, 150 yataklı, 24 bin metrekarelik Karşıyaka Devlet Hastanesi Karşıyaka’ya yapılacak. İşlemler sürüyor. En kısa zamanda semt polikliniği de faaliyete geçecek. Vatandaşların sıkıntısı bitecek.”

SÜREKLİ’NİN BİR DİĞER MÜJDESİ KARAGÖL’E BAĞIMLILIKLA MÜCADELE REHABİLİTASYON MERKEZİ OLDU

Katıldığı her ilçe kongresinde müjdeler vermeyi gelenek haline getiren AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin bir diğer müjdesi ise Yamanlar Karagöl’de bağımlılıkla mücadele rehabilitasyon merkezleri yapılması hakkında oldu, “Yamanlar’da Karagöl’de 40 hektar alan. Oraya bağımlılıkla mücadele kapsamınhda bir rehabilitasyon, AMATEM ve ÇEMATEM yapacağız. Hayırlı olsun.” dedi. 

KARŞIYAKA’YA TOKİ KONUTLARINI GETİRECEĞİZ, BU DA NOKTA

Vekil Sürekli’nin Karşıyakalılara son müjdesi ise TOKİ ilçeye TOKİ konutları yapılacağıyla ilgili oldu, “Karşıyaka’ya TOKİ konutlarını da getireceğiz. Bu da nokta.” diye konuştu. 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.