Dolar 32,5178
%0.25
Euro 34,9097
%0.49
Altın 2.432,400
%-0.26
Bist-100 9.916,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kendi kendine doğum yaptığı anı, YouTube'da canlı yayınladı!

Kendi kendine doğum yaptığı anı, YouTube'da canlı yayınladı!

'Mom Life' isimli YouTube kanalının sahibi Kara Baker, evinin banyosunda doğum yaptığı anı kanalında canlı olarak yayınladı.

  • Ege Postası
  • 27.03.2019 - 06:57

Bakıcı olan ve Youtube kanalında anne ve çocuk konulu videolar yayınlayan Kara Baker, ilk doğum tecrübesinde çok korktuğunu, bu nedenle diğer çocuklarını evde doğurduğunu söylüyor.

Yalnızca banyoyu kullanarak hastanenin 40 bin dolarlık tıbbi faturalarından kurtulduğunu söyleyen Baker, son çocuğunun doğumunu YouTube kanalında takipçileriyle paylaştı.

'İlk doğum korkunç bir deneyimdi' 

Doğum anındaki sakinliği ile dikkat çeken kadın, ilk çocuğunun doğumun hakkında şunları söyledi: İlk çocuğum bir hastanede doğdu ve doğumu berbat bir deneyim oldu. Doktor yoktu ve bebeğin doğumu hemşireler sayesinde oldu. Bebeğin kordonu gecikmeli olarak kesildi, emzirmede oldukça geciktik. Tüm bunların üstüne bir de inanılmaz doğum masrafları ödedik.

 

Tüm bunlar üzerine kendimi diğer çocuklarımın doğumu için eğitmeye karar verdim. YouTube'da diğer kadınların evde doğum hikayelerini izledim. Korkularımı yendim. Ve son çocuğumun doğumunu, ister evde doğum yapsınlar ister hastanede kadınlara güç vermesi adına YouTube'da yayınladım.''

İnsanların doğum algısını değiştirmek istiyorum diyen Baker, doğumun tıbbi bir olay olmadığını iddia ederek, ''insanlar binlerce yıldır evde doğum yaptı. Sadece vücudunuzu dinleyin. Bu gerçek bir hediye'' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.