Dolar 32,3019
%-0.11
Euro 34,8201
%0.03
Altın 2.416,660
%0.97
Bist-100 10.267,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa'ya avukat aday

Kemalpaşa'ya avukat aday

Avukat Ahmet Cemil Balyeli, İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde CHP'den belediye başkan aday adayı oldu. Aday adaylığı dosyasını Kemalpaşa CHP İlçe Başkanı Mehmet Ayçil’den alan Balyeli’ye Kadın Kolları Başkanı Gülay Sulu ve yönetim kurulu üyeleri de başarılar diledi.

  • Ege Postası
  • 16.10.2018 - 09:51

CHP Kemalpaşa Belediye Başkan aday adayı Ahmet Cemil Balyeli, "Benim bu güne kadarki hayat yolculuğum yoksullukla mücadele, ezilenin yanında olma, insanı, hayvanı, doğayı koruma ve adalet yolculuğudur. Ben bu yolculuğumun bundan sonraki kesimini Kemalpaşalılarla birlikte yürümek istiyorum. Birlikte yürüyüp, birlikte yönetmeye talibim” diye konuştu.

ALTI OKU GÖNDERE ÇEKECEĞİZ

Kemalpaşa’da pek çok aday adayının olacağının konuşulduğunu bunun da bir zenginlik olduğunu ifade eden Balyeli, “İlçemizde partimizin pek çok aday adayı var. Önümüzdeki hafta hepsi netleşecek. Bu bizim partimizin zenginliğinin ve demokratik yapısının göstergesidir. Genel Merkezin aramızdan Kemalpaşa’yı CHP’ye kazandıracak en iyi adayı belirleyeceğine inancım tamdır. Birlik ve beraberlik içinde Kemalpaşamızda altı oklu bayrağımızı göndere çekeceğiz” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.