Dolar 32,3298
%0.24
Euro 35,0481
%-0.21
Altın 2.284,020
%0.28
Bist-100 8,98
%1.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa hız kesmiyor, Kültür Merkezi'nde sona yaklaşıldı

Kemalpaşa hız kesmiyor, Kültür Merkezi'nde sona yaklaşıldı

Kemalpaşa Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla yaptırdığı Kültür, Sanat ve Spor Merkezi projesinde, kaba inşaatın tamamlanmasına az kaldı. Kısa sürede bitirilmesi planlanan inşaat çalışmalarının ardından, merkezin ince inşaat ve dekorasyon işleri başlayacak.

  • Ege Postası
  • 08.02.2016 - 12:41
Kemalpaşa’nın kültür ve sanat hayatını kökünden değiştirecek olan Kültür, Sanat ve Spor Merkezi projesinin kaba inşaatında sona doğru gelindi. Kemalpaşa Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarını kullanarak yaptırdığı ve yaklaşık 7 milyon TL’ye mal olması planlanan merkezin önümüzdeki günlerde, ince inşaat ve dekorasyon işlemlerine geçilmesi hedefleniyor.

Geçen yıl ekim ayında temeli atılan merkezin 4 ay gibi kısa sürede, kaba inşaatının tamamlanma noktasına geldiğini belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, merkezin 2016 sonuna kadar faaliyete geçirmeyi istediklerini söyledi.
İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Uğurlu, “Görevi devraldığımız zaman belediyemizin banka ve işçilerine borcu vardı. Belediyenin bütçesi ise yatırıma uygun değildi. Biz mali yapımızı disipline ederek, böylesi önemli bir projeyi hayata geçirecek kaynağı ortaya çıkardık. Bu sayede de geçtiğimiz Ekim ayında merkezin temelini attık. Kısa sürede de merkezin kaba inşaatının tamamlanma aşamasına gelindi” dedi.



Üç katlı projenin çok amaçlı olarak planlandığını hatırlatan Başkan Uğurlu, “Toplam 3 kattan oluşan merkezimizi,  yılsonuna kadar vatandaşlarımızın kullanımına açmayı hedefliyoruz. İçinde konferans ve tiyatro salonu, fithess merkezi, kafeterya ve spor alanları ile sinema salonunun bulunduğu merkezin, ilçemizin sosyal hayatını köklü şekilde değiştireceğine inanıyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu. Başkan Uğurlu, inşaat çalışmalarını yerinde denetlerken yetkililerden de bilgi aldı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.