Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa'da hizmet mesaisi bitmiyor

Kemalpaşa'da hizmet mesaisi bitmiyor

Kemalpaşa sınırları içinde yer alan ve mahalle statüsüne geçen 29 köyün ana yol, cadde,sokak, park ve meydanları ile resmi kurumların bahçelerinin daha temiz olması için kolları sıvayan Kemalpaşa Belediyesi, pazar günü hariç her gün 9 kişilik özel bir ekiple çalışıyor.

  • Ege Postası
  • 01.09.2014 - 12:04
İZMİR-Temizlik ve bakım hizmetleri konusundaki faaliyetleriyle dikkat çeken Kemalpaşa Belediyesi, ilçe sınırları içinde yer alan ve mahalle statüsüne geçen köylerin ana yol, cadde, sokak, park ve meydanları ile resmi kurumların bahçelerinin daha temiz olması için çalışmalarını sürdürüyor.
Son olarak Kemalpaşa İlçesi'ne bağlı Cumalı, Dereköy, Yeşil Köy, Gökkaya, Nazar Köy, Hamza Baba, Yukarı Kızılca, Örnek Köy, Ören, Sütçüler ve Halli Beyli'ye giden belediye ekipleri, mahallelerdeki kötü görüntüye sebep olan yabani otları ayıklarken; merkezi noktaları basınçlı suyla temizledi. Yapılan çalışmalar doğrultusunda kentin her noktasına aynı hizmeti götürdüklerini kaydeden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, temel amaçlarının daha yaşanabilir bir Kemalpaşa olduğunu söyledi.
İlçe belediyelerin sadece şehir merkezinden sorumlu olmadığını açıklayan Başkan Uğurlu, "Yerel yönetimler olarak, ilçeye bağlı köylerimiz artık yeni mahallelerimiz oldu. Şimdi aynı bakım ve temizlik hizmetini buralara da götürmek zorundasınız. Biz, oluşturduğumuz özel bir ekiple yeni mahallelerimize giderek buradaki ana yol, cadde, sokak, park, meydan ya da resmi kurumların bahçeleri gibi, hepimizin kullandığı ve kamuya açık olan noktaların bakımını yapıyoruz. Bunun için pazar günü hariç haftanın her günü çalışıyoruz" diye konuştu.
Vatandaşların yürütülen çalışmalardan son derece memnun olduğunu açıklayan Başkan Uğurlu, "Yaptığımız çalışmalar noktasında vatandaşımızdan son derece olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu durum, bize daha çok çalışma isteği ve moral veriyor. Biz durmadan ve yorulmadan bu ve benzeri hizmetleri vatandaşlarımıza götüreceğiz. Böylece sadece kent merkezinde yaşanılan bir Kemalpaşa değil; mahalleleriyle bütünleşmiş ve her noktası temiz olan bir ilçe için çalışıyoruz" şeklinde konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.