Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kazanan dostluk olsun

Kazanan dostluk olsun

Son dönemde futbolda artan şiddet olaylarının aksine Karabağlar'da düzenlenen futbol turnuvasında dostluk rüzgarı esecek. Toplam 18 takımın katıldığı “Dostluk Kupası”nın başlangıç vuruşunu Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yaptı. Selvitopu, “Sonuç ne olursa olsun kazanan dostluk olsun” dileğinde bulundu.

  • Ege Postası
  • 18.11.2014 - 11:59

Karabağlar Belediyesi Sevgi Mahallesi Spor Tesisleri’nde başlayan ve Spor İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği turnuvaya belediye birimlerinin yanı sıra, İŞ-KUR, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Müftülük, Yeşilyurt Devlet Hastanesi ve Tapu Müdürlüğü ekipleriyle muhtarlar ve meclis üyeleri de katıldı. 
Turnuvanın başlangıcında meclis üyeleri ve muhtarlar gösteri maçı yaptı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da ilk maçta santraya gelerek turnuvanın açılışını yaptı, katılan tüm takımlara başarılar diledi. Futbolda artan şiddet olaylarının aksine burada düzenlenecek turnuvanın dostluk ve kardeşlik içinde geçmesini isteyen Başkan Selvitopu,
“Sonuç ne olursa olsun kazanan dostluk olsun” dileğinde bulundu.

Final 12 Aralık’ta
Toplam 2 devre 25'er dakikalık periyotlarla oynanacak maçları resmi kokartlı hakemler yönetecek. Gruplarında ilk ikiyi elde eden takımlar çeyrek finale çıkacak. Final maçı 12 Aralık günü oynanacak. Turnuvaya belediye birimlerinden Temizlik, Fen İşleri, Yazı İşleri,Mali Hizmetler, Özel Kalem, Ulaşım Hizmetleri, Sosyal Yardım İşleri, Veteriner İşleri, Spor işleri, Bilgi İşlem Müdürlüğü katılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.