Dolar 32,5860
%0.34
Euro 34,7895
%0.17
Altın 2.511,560
%1.09
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kazada otomobil altında kalan kadınların acı dolu dakikaları

Kazada otomobil altında kalan kadınların acı dolu dakikaları

İzmir'in Konak ilçesinde, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil orta refüje çarptıktan sonra takla atıp ters döndü. Otomobilin altında kalan sürücü Yasemin Akbulut ve yanındaki arkadaşı Nihal Yıldız acı içerisinde kurtarılmayı bekledi.

  • Ege Postası
  • 21.08.2014 - 10:42
İZMİR- Kaza, saat 05.00 sıralarında, Yeşildere Caddesi Atatürk maskı önünde meydana geldi. Buca yönünden Bornova yönüne giden Yasemin Akbulut (34), yönetimindeki 35 DUY 77 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, kavşaktaki orta refüje çarpıp takla attı. Sürücü Akbulut ve yanındaki arkadaşı Nihal Yıldız (34), ters dönen otomobilin altında sıkıştı. Devriye sırasında önündeki kazaya şahit olan Gürçeşme Polis Merkezi ekipleri, yaralıları görünce durumu sağlık ve AKS ekiplerine bildirdi. Emniyet kemerleri takılı olmadığı için üst üste otomobilin altında sıkışan Yasemin Akbulut ve Nihal Yıldız, acı içerisinde kurtarılmayı bekledi.
Olay yerine gelen AKS ekibi, yaralılara zarar vermeden çalışma sonrası büyük çaba sarf ederek kurtardı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Nihal Yıldız Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Yasemin Akbulut ise İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikeleri bulunan her iki yaralı da tedavi altına alındı. Sürücü Yasemin Akbulut'un alkollü olup olmadığı kan örneğinden alınacak testten sonra belirleneceği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.