Dolar 32,3266
%-0.1
Euro 34,8441
%0.15
Altın 2.390,490
%-0.26
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaymakam Tanrıseven'den gece yarısı bayram ziyaretleri

Kaymakam Tanrıseven'den gece yarısı bayram ziyaretleri

İzmir'in Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, gece görev yapan kamu görevlileri ve esnafı ziyaret etti. Ayrıca ziyaretlerinde karşılaştığı vatandaşların da bayramlarını kutladı.

  • Ege Postası
  • 24.08.2018 - 13:00

Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, ilk olarak Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi'ni ziyaret etti. Tanrıseven, hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet etti. Hastalara şifa dileyen Tanrıseven, bayramlarını kutladı. Kaymakam Tanrıseven, acil servis ve polikliniklerin durumu ve çalışmaları hakkında Dr. Murat Sevinç'ten bilgi de aldı.

Kaymakam Tanrıseven, hastane ziyaretinin ardından bir taksi durağını da ziyaret ederek, esnafla bayramlaştı. Şehir içi trafik denetimi yapan polis ekiplerini de ziyaret eden Tanrıseven, nöbetteki personelden bilgi aldı, sohbet etti. Yol kontrollerinde sürücülerin bayramını kutlayan Tanrıseven, görevli polis memurlarına ve sürücülere bayram çikolatası ikram etti. Gece yarısı yol kontrolünde böyle bir sürprize oldukça şaşıran sürücüler, Kaymakam Tanrıseven'e teşekkür etti.

Kaymakam Tanrıseven, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı da ziyaret etti. Jandarma Komutanı Teğmen Okay Cansu tarafından karşılanan Tanrıseven, bayram sürecince yaşanan olaylar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Tanrıseven, jandarma personelinin bayramını kutladı. Kent esnafını da ziyaret eden Tanrıseven, son olarak itfaiye ekiplerine konuk oldu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.