Dolar 32,3405
%-0.06
Euro 34,8442
%0.15
Altın 2.389,390
%-0.31
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kayıp Eylem'den müjdeli haber!

Kayıp Eylem'den müjdeli haber!

İzmir'den Manisa'ya gittikten sonra kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşı ile birlikte Menemen'de bir parkta bulundu.

  • Ege Postası
  • 22.07.2020 - 17:51

İzmir’in Menemen ilçesinde babasıyla yaşayan 16 yaşındaki Eylem Hıdırtepe, iddiaya göre babasıyla yaşadığı anlaşmazlık sonrası ayrı yaşadıkları Manisa’daki annesinin yanına gitmek istedi. Erkek arkadaşı E.Y. ile dün akşam saatlerinde Menemen’den Manisa’ya giden genç kız, çantasını annesinin evine bırakarak geri döneceğini söyledi ancak kendisinden bir daha haber alınamadı. Eylem Hıdırtepe'nin bulunması için emniyet ekipleri tarafından çalışma başlatılırken, genç kızın erkek arkadaşının ailesi de oğulları için kayıp ihbarında bulundu. Edinilen bilgiye göre Eylem Hıdırtepe ve E.Y., Manisa’nın ardından tekrar İzmir’e geldi ancak aileleriyle iletişime geçmedi. İki genç, bugün Çocuk Büro Amirliği ekiplerince Menemen ilçesinde parkta bulundu. Eylem Hıdırtepe ve E.Y.’nin ifadeleri alınırken, ailelere de müjdeli haber verildi.(İHA)
 

POLIS GÖZETİMİNDE TUTULACAK
Annesine gitmek için evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan ve erkek arkadaşıyla birlikte Menemen'de bir parkta bulunan Eylem Hıdırtepe'nin, ailesine teslim edilmediği öğrenildi. Hıdırtepe'nin bu geceyi Menemen Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekipleri gözetiminde geçireceği, yarın ise mahkemeye çıkarılacağı bildirildi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.