Dolar 32,2367
%-0.08
Euro 35,0025
%0.06
Altın 2.457,130
%0.44
Bist-100 10.169,00
%-0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kayalı mazbatasını aldı

Kayalı mazbatasını aldı

30 Mart Yerel seçimlerinde sandıktan halkın yüzde 58.27’sinin takdiri ile Kuşadası Belediye Başkanı olarak seçilen Özer Kayalı ve CHP Kuşadası Belediye Meclis Üyeleri, Kuşadası Adliyesi’nden mazbatasını aldı.

  • Ege Postası
  • 04.04.2014 - 17:10
CHP’den Kuşadası Belediye Başkan adayı olan ve yerel seçimlerde yüzde 58.27’lik bir oranla seçimden galip çıkan Özer Kayalı, mazbatasını aldı. Kayalı ve CHP Kuşadası Belediye Meclis üyeleri, mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Çolak’tan aldı. Mazbata teslim törenine CHP Kuşadası İlçe Başkanı Soner Kaplan, CHP Kuşadası İlçe Kadın ve Gençlik Kolları’nın yanı sıra partililer de katıldı. Kuşadası Adliyesi’nde gerçekleştirilen mazbata tesliminin ardından Kayalı ve meclis üyesi ekibi, Adliye Binasının kapısında yüzlerce insanın alkışları ve tebrikleri ile karşılaştı. Orada partililer ve vatandaşlarla kucaklaşan Kayalı, ardından belediye meclis üyeleri ile birlikte belediye gelerek belediye personelini selamladı.

ÇOLAK’TAN KAYALI VE MECLİS ÜYELERİNE TEBRİK
Mazbataları vermeden önce kısa bir açıklama yapan İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Çolak, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Kuşadası Belediye Meclis üyelerine teşekkür etti. Çolak, “Kuşadası’nda yapılan seçimlerde halkın büyük bölümünün oylarına mahzar olan sayın Özer Kayalı ve seçilen belediye meclis üyelerimizi tebrik ediyoruz. Önümüzdeki süreçte Kuşadası halkına hizmet edeceklerine inanıyorum. Seçim süresince destekleyen huzur ve barış içerisinde seçimin sonlandırılmasına yardım eden siyasi partilerimizin değerli temsilcilerine, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ve jandarma komutanlığımıza, Bu süre zarfında bize destek olan Kuşadası ilçe seçim kurulunun değerli üyelerine, sandık kurullarına, seçim müdürlüğünde gece gündüz çalışan değerli personelime ve bu süre zarfında bize her türlü desteği sağlayan Kuşadalılara teşekkür ediyoruz. Bütün belediye meclis üyelerimize ve Sayın Kayalı’ya hayırlı uğurlu olsun”

HİZMETLERLE ANILMAMIZ LAZIM
Mazbatasını aldığı sırada bir kısa açıklama da artık resmen Kuşadası Belediye Başkanı olan Özer Kayalı’dan geldi. Kayalı, “Hep birlikte sorumluluğumuz bir kat daha arttı. Kuşadası için hepimiz çalışacağız. Gece gündüz durmak yok. Hizmetlerle anılmamız lazım. Kuşadası’nın kaderini değiştirmemiz lazım” ifadelerini kullandı.




 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.