Dolar 32,5611
%0.04
Euro 34,8933
%0.08
Altın 2.431,340
%0.05
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kavaklıdere yenileniyor

Kavaklıdere yenileniyor

İki aşamalı çalışmanın ilk bölümü tamamlandı. Kavaklıdere Caddesi ile Eylül Sokak, Gözde Sokak, Cemre Sokak, Derya Sokak ve Özen Sokak tamamen parke taşla kaplandı. Mahalle içerisindeki toplam bin metrelik yol 5 bin metrekare parke taşla kaplandı. Yol çalışmasının ikinci etabı da en kısa sürede bitirilecek. 800 metre uzunluğundaki kalan beş sokağa 4 bin metrekare parke taş döşenecek. Kavaklıdere Mahallesi Muhtarı Ömer Kaça ile mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı Bornova Belediyesi’ne ve Başkan Olgun Atila ve ekibine teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 03.08.2015 - 10:13
İZMİR - Bornova Belediyesi’nin son yerel seçimlerden sonra kendisine bağlanarak mahalle statüsü alan köylerdeki çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Bornova Belediyesi’ne bağlanan en büyük mahallerden biri olan Kavaklıdere’nin yolları baştan aşağı yenileniyor. İki aşamalı çalışmanın ilk bölümü tamamlandı. Kavaklıdere Caddesi ile Eylül Sokak, Gözde Sokak, Cemre Sokak, Derya Sokak ve Özen Sokak tamamen parke taşla kaplandı. Mahalle içeresindeki toplam bin metrelik yola 5 bin metrekare parke taş döşendi. Yol çalışmasının ikinci etabı da en kısa sürede bitirilecek. 800 metre uzunluğundaki kalan beş sokağa 4 bin metrekare parke taş döşenecek.

Mahalle sakinlerinden teşekkür
Kavaklıdere Mahallesi Muhtarı Ömer Kaça ile mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve ekibine teşekkür etti. Muhtar Kaça, Bornova Belediyesi’nin her anlamda yanlarında olduğunu ifade ederek, yapılan yatırımlarla mahallelerinin her geçen gün daha da güzelleştiğini söyledi. Kavaklıdere’de yaşayan vatandaşlar da çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise benzeri çalışmaların kendilerine bağlanan köylerle birlikte ilçenin dört bir yanında devam ettiğini belirterek, “Kent merkezinden çevre semtlere, eski mahallelerimizden geçen yıl bağlanan köylere kadar her yerde yaşam kalitesini daha da arttırmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz yatırım, çalışma ve hizmetler devam edecek” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.