Dolar 32,3412
%0.19
Euro 35,0889
%-0.27
Altın 2.239,390
%-0.18
Bist-100 8,79
%0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Katılımlar bizi daha da güçlendirecek

Katılımlar bizi daha da güçlendirecek

AK Parti Konak İlçe Başkanı Yaşar Ötnü, partiye her geçen gün yeni katılımlar olduğunu vurgulayarak, “ aramıza yeni katılan arkadaşlarla daha da güçleneceğiz. Gezi olayları nedeniyle AK Parti’nin güç kaybedeceğini zannedenler hayal kırıklığına uğradı. Halkımız kimin hizmet etmek için çabaladığını kimin ise var olan istikrar ortamını bozmaya çalıştığını bu olaylarda gördü. IMF’e olan borcumuz bitti bu olaylar başladı. AK Parti hükümeti bugüne kadar haklı taleple gelen hiç kimseyi geri çevirmemiştir. Ancak göstericiler hiçbir hükümetin kabul etmeyeceği taleplerde bulunarak iyi niyetli olmadığını gösterdiler. Artık vatandaşlarımız siyasi konularda daha da bilinçlendi. Eylemcilerin arasına karışmış provokatörleri ve art niyetli talepleri görünce partimize ve Başbakanımız Erdoğan’a sahip çıktılar. Bizlere destek olmak için saflarımıza katıldılar. Son günlerde üye olmak isteyenlerin artması doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 09:29
İZMİR- AK Parti’ye katılanların güçlerine güç kattığını ifade eden Yaşar Ötnü, yeni üyelere teşekkür etti. Ramazan ayında her gün iftar programları düzenleyeceklerini kaydeden Ötnü, “ Konak’ta her mahalle ve sokakta etkinlik yapacağız. Bundan sonra ilçe danışma toplantıları da değişik bölgelerde yapılacak” dedi.

AK Parti Konak İlçe Teşkilatı Haziran ayı ilçe danışma toplantısı Gültepe semtinde yapıldı. Danışma meclisi toplantısına AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Fevzi Bayram, Çağlar Ay ve Jale Taşoğlu, Konak eski ilçe başkanı Latif Özkan ve çok sayıda davetli katıldı. Taksim gezi parkı olayları ve İzmir'deki olaylardan sonra partiye katılan çok sayıda vatandaş da ilçe danışma toplantısına iştirak etti.

İl başkanı vekili olarak toplantıya katılan Fevzi Bayram'da selamlama konuşmasının ardından, bölgelerdeki ilçe danışma toplantılarının önemine değinerek, bu toplantılarla her bölgenin sorunlarının tespit edilebildiğini ve üyelere ulaşmanın kolaylaştığını belirtti.

Eski ilçe başkanları adına söz alan Latif Özkan ise Ak Parti teşkilatlarınca yapılan vefa yemeklerinin, veda yemeğine dönüşmemesi için teşkilatlara büyük görevler düştüğünü ve İzmir'de her iki oydan birini almanın İzmir'i almak için şart olduğunu vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.