Dolar 32,2536
%-0.06
Euro 35,1284
%0.12
Altın 2.467,110
%0.04
Bist-100 10.320,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyakalı Bülent Özdemir’den doğaçlama konser

Karşıyakalı Bülent Özdemir’den doğaçlama konser

Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi bu kez “Bestelerin Efendisi” adıyla anılan Bülent Özdemir’i ağırlıyor. 24 Ocak’taki konser için program belirlemeyen sanatçı, doğaçlama gelişecek konserde seyirciden gelecek istekler doğrultusunda sahne üstünde repertuarını şekillendirecek.

  • Ege Postası
  • 23.01.2013 - 12:53
İZMİR-  Karşıyaka’da doğan, müziğe çocuk denecek yaşta davul çalarak başlayan gitar virtüözü, besteci Bülent Özdemir ve müzisyen arkadaşı Hande Dönmez, 24 Ocak 2013 Perşembe günü saat 20.30’da Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde hemşerileriyle buluşmanın heyecanı içindeler.
“Karşıyaka Sevdası” içeriğiyle hazırlanan bu özel konsere pop müziğinin dahi çocuğu, yüzlerce bestesi bulunan “Bestelerin Efendisi” lakaplı, Türkiye’nin Carlos Santanas’sı olarak anılan, Bülent Özdemir belki de, bir insanın gerçekten isteyip de yapamayacağı hiçbir şey olmadığının kanıtı… Sol elini kullanan, her gece kalın teller aşağıda olmak üzere gitarı ters çevirerek çalışan, tek başına bir orkestra çalıyormuş gibi sahneyi ve kulakları dolduran Özdemir’in bestelerini milyonlarca kişi dinliyor.

Özdemir, Sezen Aksu’nun “Deli Kızın Türküsü”, ”Kınalı Kuzum”, Aşkın Nur Yengi’nin “Siyah Beyaz”, “Uslandım Artık”, Yıldız Tilbe’nin “Hoşçakal”, “Sana Değer”, Sibel Can’ın “Lale Devri” gibi popüler müziğin unutulmazları arasında yer alan şarkıların bestecisidir. Karşıyakalı sanatçının ilk bestesi ise, Ülkemizin yetiştirdiği değerli şairlerden Gülten Akın’ın “Deli Kızın Türküsü”dür.

Bülent Özdemir’i sık sık dinlemeye giden ve sanatçıyla çalışma hayali gerçek olan solist Hande Dönmez; Özdemir’le çalışma kararı aldıkları günün, hayatının dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, 24 Ocak günü Karşıyakalı hemşerileriyle buluşmanın heyecanı içinde olduklarını dile getiriyor.
Hayatı daha anlamlı kılmak ve duyguları paylaşmak adına Karşıyakalı sanatseverler için sahnede doğaçlama çalacak olan Özdemir’in, salonda bulunan sanatseverlerden aldıkları enerjiyle şekillenecek olan konser programının davetiyeleri Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nden sağlanabilir. (Tel: 330 64 04).

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.