Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'ya seyircisiz oynama cezası

Karşıyaka'ya seyircisiz oynama cezası

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta düşme hattında yer alan Karşıyaka'ya, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 1 maç seyircisiz oynama ve 3 bin TL para cezası verildi.

  • Ege Postası
  • 23.02.2018 - 11:58

Geçen hafta İzmir'de oynanan Hacettepespor maçında taraftarlarının bu sezon 5. kez neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Kaf-Kaf, Pendikspor deplasmanı sonrası evindeki Gümüşhanespor karşılaşmasını boş tribünler önünde oynayacak. Öte yandan PFDK, geçen haftaki Gençlerbirliği deplasmanında direkt kırmızı kart gören Göztepeli Adama Traore'ye 2 resmi müsabakadan men cezası verirken, Tire 1922 ise Ankara Demirspor maçında taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı.

KARŞIYAKA UMUDUNU KORUYOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 8 gün içinde oynadığı son 3 maçını üst üste kaybedince kurtuluş hattının 5 puan gerisinde kalan Karşıyaka'da teknik direktör Cihat Arslan, "Bu futbolu, bu mücadeleyi sürdürdüğümüz sürece umudumu kaybetmem" dedi.

Son maçlardaki hakem hatalarından dert yanan Arslan, "Bizi sahipsiz mi görüyorlar bilmiyorum. Net penaltılarımız esgeçiliyor, rakiplerin attığı ofsayttan goller veriliyor. Ama ligde en zorlu takımlara karşı mücadele olarak ezilmedik. Sahada elimizden gelen her şeyi yaptık. Bunu sürdürdüğümüzde galibiyetler gelecektir" diye konuştu.

Kadro alternatifsizliğinin kendilerini zorladığını belirten Arslan, "Sarı kart sınırında 7 oyuncumuz vardı. Mahmut ve Battal, Pendikspor deplasmanı öncesi cezalı duruma düştü. Abdülhamit'in de beklenmedik bir sakatlığı oldu. Bu hafta Mustafa Aşan ve Tayfun dışında sahaya çıkacak 18 futbolcunun 16'sı altyapı patentli olacak. Profesyonel yapıp son 2 maçta şans verdiğimiz Doğukan gibi gençleri vitrine çıkaracağız. Biz savaşı bırakmayacağız. Genç futbolcularımızın yanında olmayı sürdürmeliyiz" dedi.

Arslan, ligde 2 iç saha maçında kendilerine stat desteği sağlayacak Menemen Belediyesi'ne teşekkür etti. (DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.