Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'ya 'Akpınar ' seferleri

Karşıyaka'ya "Akpınar " seferleri

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve ilçede faaliyet gösteren 18 oda başkanını ağırladı. Sorunları dinleyen ve yeni dönemde belediye, esnaf ve vatandaş uyumunu sağlayacaklarını söyleyen Akpınar “Kent düzenini sağlamak, sadece fiziki yatırımla olmaz. Esnafı koruyacağız, kalkındıracağız ancak vatandaşların haklarına da saygı göstereceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 25.04.2014 - 09:44
İZMİR- Esnafla her zaman işbirliği içinde olacaklarını dile getiren Başkan Akpınar, “Esnaf ve belediye masanın aynı tarafındadır. Çünkü her ikimiz de halkın huzuru ve mutluluğu için hizmet ediyoruz. El ele verirsek, toplumun sorunlarını daha kolay çözebiliriz. Gözle görülen en büyük sorun işgaliye ve işporta. Yeni dönemde esnafı koruyacağız ve kalkınmasının önünü açacağız ancak vatandaşın rahatını ve huzurunu kaçıran etkenleri kararlılıkla ortadan kaldıracağız” dedi. Akpınar, farklı platformlarda sık sık esnaf temsilcileri ile bir araya geleceklerini, sorunları dinleyip, ortak çözüm yolları geliştireceklerini söyledi.

 “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”
İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise seçimlerin geride kaldığını ve hizmet döneminin başladığını dile getirdi. Karşıyaka’da, belediye ve esnaf odalarının dayanışma içinde olacağının altını çizen Mutlu “Başkan seçilmenizden dolayı, esnaf teşkilatı son derece memnun. Sorunlara duyarlı yaklaşımlarınız için teşekkürler. Yerel yönetimler ile esnaf uyumunu sağlamak adına elimizden geleni yapacağız, yanınızda olacağız” dedi. Mutlu, esnafın temel sorunlarını içeren dosya hazırlayacaklarını da söyledi.
 
BATMAN’DAN MİSAFİR VAR
Yerel seçimlerin ardından tebrikleri kabul eden Başkan Akpınar’ın, geride kalan 25 günlük süreçteki ziyaretçi sayısı on bine yaklaştı. Makam odasının kapısını her zaman açık tutan Akpınar, Salı günleri “Halk Günü” yapacaklarını ve vatandaşların sorunlarına çözüm arayacaklarını söyledi. Batman Kızılay Şubesi’nden konuklar da Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı makamında ziyaret etti. Akpınar’a el dokuması kilim hediye eden misafirler, başarı dileklerinde bulundu. Akpınar’ın ziyaretçileri arasında, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Yüksel Çakmur da yer aldı. Çakmur “Layık olduğun yerdesin. Başarılı olacağından eminim” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.