Dolar 32,3606
%0.13
Euro 34,9545
%-0.32
Altın 2.325,550
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka savunmaya takviye yapacak

Karşıyaka savunmaya takviye yapacak

TRANSFERDE son olarak Eskişehirspor'dan ön libero Hürriyet Güçer ve Yeni Malatyaspor'dan eski stoperi Ersin Veli'yi renklerine bağlayan Karşıyaka, savunmaya ve sağ kanada iki takviye daha yapıp defteri kapatmayı planlıyor.

  • Ege Postası
  • 03.08.2015 - 13:26
Stoper arayışında Osmanlıspor'dan Bakary Soro'nun yeniden gündeme geldiğini açıklayan Futbol Şube Başkanı Osman Kırkpınar, sağ kanat için de Gençlerbirliği'nden Tayfur Bingöl'ü düşündüklerini söyledi.

Osmanlısporlu yöneticilerden, defansa takviye yapmaları halinde Soro'yu kendilerine verme konusunda söz aldıklarını belirten Kırkpınar, Soro transferinin olumsuz sonuçlanması halinde Antalyasporlu Joseph Boum'a teklif götüreceklerini ifade etti. Gençlerbirliği'nden Tayfur Bingöl için görüşmelerin devam ettiğini sözlerine ekleyen Kırkpınar, Tayfur'da sorun çıkması halinde Adana Demirspor'dan Hurşut Meriç'e yöneleceklerini dile getirdi.

KARŞIYAKA İLK 2 HAFTA BUCA'DA

PTT 1'inci Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Karşıyaka, yeni sezonun ilk 2 iç saha maçını Buca Arena'da oynama konusunda Buca Belediyesi ile anlaşmaya vardı. 

Başkan Ali Erten, 2'nci haftada Şanlıurfaspor'u, 3'üncü haftada ise Samsunspor'u Buca Arena'da ağırlayacaklarını belirterek, kendilerine yardımcı olan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'ya teşekkür etti. Yeşil kırmızılı ekip Atatürk Stadı'ndaki zemin çalışmaları sona erdikten sonra maçlarını emektar tesise kaydıracak. Bu arada Karşıyaka'nın Buca Arena için geçen sezondan kalan 63 bin 840 TL borcunu da ödeyeceği bildirildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.