Dolar 32,4290
%0.02
Euro 34,7530
%-0.14
Altın 2.433,880
%-0.05
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'nın umudu Başbakan Yıldırım

Karşıyaka'nın umudu Başbakan Yıldırım

Tarihi bir borç yüküyle Spor Toto 2'nci Lig'e düştükten sonra yeniden ayağa kalkmanın yollarını arayan Karşıyaka, umutlarını Başbakan Binali Yıldırım'a bağladı.

  • Ege Postası
  • 31.05.2016 - 13:48

Yeşil kırmızılı kulüpte 22 Mayıs'ta başkanlık görevini devralan Mutlu Altuğ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte Efes 2016 Tatbikatı'nı izlemek için dün gece saat 23.00'te İzmir'e gelen Başbakan Yıldırım'ı Adnan Menderes Havalimanı'nda, yöneticiler ve Türkiye Şampiyonu olan Pınar Karşıyaka genç takımının aldığı kupayla birlikte karşıladı.

Karşıyakalı yöneticiler, İzmir milletvekili olan ve daha önce pek çok kez kulübü ziyaret eden Başbakan Yıldırım'a yeni stadın inşaatı ve sponsorluk konularında yardım beklediklerini bir kez daha ilettiler.

Yeşil kırmızlılar, geçen yıl da Spor Toto Basketbol Ligi'nde 28 yıl sonra kazanılan şampiyonluk kupasıyla birlikte Ankara'ya giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmişti. Camianın bazı kesiminden eleştiri alan bu ziyaret sonrası yeşil kırmızılılara Spor Toto kanalıyla şampiyonluk ödülü olarak 2 milyon TL karşılığında forma reklamı verilmişti.

BAŞKANLARLA TOPLANTI
Karşıyaka yönetimi, kulübün eski başkanları ve divan heyetiyle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral'ın katılmadığı kulüp binasındaki toplantıdan, futboldaki transfer yasağının kaldırılması için kaynak aranması fikri çıktı. Sözleşymeleri bugün sona erecek kadrodaki tecrübeli oyuncularla sözleşme yenilememe kararı alan kurmaylar, mevcut durumda 3.1 milyon TL olan ancak önümüzdeki süreçte artması beklenen geçmiş tarihli futbolcu alacamlarını ödeyip, yasağı kaldırmak için kaynak yaratmaya çalışacak. Futbola para aktarmaya soğuk bakan Yaşar Holding ve geçen sezon takıma forma reklamı veren Folkart'la görüşmeyi bekleyen yönetim, camia büyüklerinden de destek isteğini yeniledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.