Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka iftarda buluştu

Karşıyaka iftarda buluştu

Karşıyaka Belediyesi’nin yeni faaliyete geçen Aşevi, Ramazan ayı boyunca, “hayırlı” buluşmalara ev sahipliği yaptı. Hayırseverler tarafından kurulan iftar sofralarında her akşam 1500 kişinin ağırlandığı Karşıyaka Belediyesi Aşevi’nde, bir sofrada belediye tarafından kuruldu.

  • Ege Postası
  • 31.07.2013 - 11:45
İZMİR- Karşıyaka Belediyesi’nin girişimleriyle oluşan Sevgi ve Hoşgörü Platformu’nun, geçmiş yıllarda çadırda kurulan iftar sofralarının bu yıl ki adresi, Karşıyaka Belediyesi’nin Girne Bulvarı üzerinde yaptırdığı Aşevi oldu. Hayırseverlerin bağışlarıyla, her akşam kurulan iftar sofralarında orucunu açan 1500 kişiye, bu kez Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ev sahipliği yaptı. 

Karşıyaka Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca, her gün iftar saatinde, 2 bin eve sıcak yemek dağıtımı yaptığını da belirten Başkan Durak, “Ramazan sevgi ve hoş görünün paylaşımlarla zenginleştiği aydır. Karşıyaka’da, bu yıl, aşevimizde kurduğumuz sofralarda güzellikleri paylaştık. Binlerce hemşerimizle birlikte, hayırseverlerin kurduğu sofralarda oruç açmanın mutluluğunu yaşarken, bu akşam da, belediye olarak biz ortak olduk. Bu akşam 1500 kişiye soframızı açtık, ancak Ramazan ayı boyunca, ihtiyaç sahibi 2 bin aileye, her akşam sıcak yemek dağıtımımız da devam ediyor” dedi.

Karşıyaka Belediyesi’nin, sadece Ramazan ayında değil, yılın tamamında, ihtiyaç sahiplerine ulaştığını vurgulayan Başkan Durak, “Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze kayıtlı 5 bin ailemiz Butik El Ele’den giysi ve eşya yardımı alıyor. 10 bin ailemize ise, Gıda Bankası aracılığıyla yıl boyunca gıda yardımında bulunuyoruz. Bu yardımlar evlere ulaşıyor. Kimseyi rencide etmeden, kırmadan yapmaya çalışıyoruz” diye de ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.