Dolar 32,5232
%0.11
Euro 34,9419
%-0.09
Altın 2.439,550
%0.14
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'dan aldı yardımcısı yaptı

Karşıyaka'dan aldı yardımcısı yaptı

KONAK Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Karşıyaka Belediyesi'nden transfer ettiği şehir plancısı Nurcihan Özer'i belediye başkan yardımcılığına atadı. Aynı zamanda memur sendikası Yerel-Sen'in Genel Merkez yöneticisi olan Özer, planlamayla ilgili teknik başkan yardımcısı olarak görev yapacak.

  • Ege Postası
  • 01.10.2014 - 09:38
Konak Belediye Başkanı Pekdaş, üst düzey yöneticilerle ilgili değişimlerini sürdürüyor. Çankaya Belediyesi'nden transfer Eser Atak'ın fen işleriyle ilgili teknik konularda başkan yardımcısı olarak atanmasının ardından bu kez de Karşıyaka Belediyesi'nden Konak Belediyesi'ne geçişi yapan şehir plancısı Nurcihan Özer başkan yardımcısı oldu. Karşıyaka Belediyesi'nde Plan Proje Müdürlüğü'nde görev yapan Özer, Hüseyin Mutlu Akpınar'ın başkan olmasından sonraki yapılandırmada Ulaştırma Müdürlüğü'nde görevlendirildi. Özer, bir süre sonra da Konak Belediyesi'ne naklini istedi. Başkan Pekdaş'ın da istediği Özer, başkan yardımcılığı kodrsuna getirildi.

Özer'in başkan yardımcılığına getirilmesinden sonra ilk kutlayan sendikacı arkadaşları oldu. Yerel Sen 1 No'lu Şube Başkanı Dr. Hakan Kıran, 2 No'lu Şube Başkanı Tamer Yiğit Güler, yöneticiler Özkan Felek, Tarık Cucunel, Hüseyin Çatakoğlu, Bülent Tosun ve Bilal Altıner ziyaret etti. (DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.