Dolar 32,2276
%-0.34
Euro 34,7703
%-0.12
Altın 2.411,620
%0.76
Bist-100 10.267,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da prim dopingi

Karşıyaka'da prim dopingi

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk 4 haftayı 9 puanla geçen Karşıyaka'da yönetim, 2'nci haftadaki Tuzlaspor ve son Kayseri Erciyesspor galibiyetlerinin primlerini futbolculara ödeyerek Hatayspor deplasmanı öncesi moral dopingi yaptı.

  • Ege Postası
  • 28.09.2016 - 14:04

Prim ödemelerini kulübün resmi internet sitesinde, "Karşıyaka'da sözler yerine getirilmeye devam ediyor" başlıklı haberle duyuran yeşil kırmızılılarda Başkan Mutlu Altuğ, konuyla ilgili açıklamasında takım olma yolunda gerek yönetim, gerek teknik kadro, gerekse de oyuncuların önemli yol katettiğini belirtti.

Altuğ, resmi sitede yayınlanan prim haberinde, "Takımlarımızın konsantrasyonunun sadece saha içine yoğunlaşması ve yönetimlerinin her zaman üstüne düşeni yaptığının bilincinde olmaları, bize gelecek başarıların sinyalini veriyor. Yönetimimiz, teknik kadromuz ve takımımızla birbirlerine güvenen örnek bir aile olduk. Yaratılan bu güzel ortam ve sinerjinin Karşıyaka camiası tarafından da destekleneceğini düşünerek bu ailenin Karşıyakalıların sahip çıkmasıyla her gün daha da genişleyeceğine inancım tam. Hatay deplasmanında takımımızın kulübümüze yakışan mücadeleyi vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.